Pogledajte prvu fotografiju sa snimanja filma o Jeleni Marjanović (Foto)


Pogledajte prvu fotografiju sa snimanja filma o Jeleni Marjanović (Foto)

PRVA klapa serije "Pevačica", u režiji Miloša Kodema, pala je jutros u divnoj staroj kući na Dedinju. Scenario, koji potpisuju Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, privukao je pažnju javnosti i pre početka snimanja jer se radnja serije oslanja na četiri godine nerešeno ubistvo folk pevačice Jelene Krsmanović Marjanović. Ipak, zaplet se neće baviti samo misterioznim zločinom već će prikazati i trnovit put do zvezda.

U glavnoj ulozi, kojom će ostvariti debi pred kamerama, gledaćemo mladu zvezdu Milicu Pavlović. Detektive koji istražuju pevačicinu smrt tumačiće glumac iz Banjaluke Zlatan Vidović i Igor Đorđević, koji se već prvog dana snimanja našao u kadru.

Na setu se pojavila i mlada glumica Jelena Grujičić, koja igra glavnu pevačicinu suparnicu Emiliju. Važne likove iz pevačicinog života dočaraće i Nikolina Friganović iz Banjaluke, kao i Miodrag Dragičević. Snimanje serije, u čijoj produkciji učestvuju Dandelion Inc i "Film danas" u saradnji sa "Telekomom Srbije", trajaće do 12. novembra. Prva sezona serije, od 12 epizoda, biće emitovana na kanalu Superstar TV tokom iduće godine.

Izvor: novosti.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks