Poginuo reper Gru - Slavni reper Dalibor Andonov stradao u nesreći u Zemunu


Poginuo reper Gru - Slavni reper Dalibor Andonov stradao u nesreći u Zemunu

Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je danas kod Nautičkog kluba "Zemun"nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, on je tragično stradao oko 15.20 časova, a iz vode su ga izvukli prijatelji.

Pozvana je Hitna pomoć, a lekar je konstatovao smrt na licu mesta.

Uskoro opširnije...

Gru je čitav život voleo Danicu koja mu je rodila dvoje dece

Reper Dalibor Andnov Gru poginuo je danas oko 15.20 kod Nautičkog kluba "Zemun"nakon što je prilikom paraglajdinga upao u vodu, saznaje "Blic".

Hitna pomoć stigla je na lice mesta, ali su konstatovali smrt.

Dalibor Andonov Gru ostvario je dečački san da se bavi muzikom, bude uspešan u svom poslu, a u isto vreme ima uspešan privatan život.
Gru je iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece. Danica je reperu pružala podršku oduvek, a mnogi je se sećaju po mankenskom pozivu u čemu je bila veoma uspešna. Danica Prvulović u međuvremenu je promenila prezime u Andonov udajom za repera Dalibora Andonova Grua. Ova lepotica, rodom iz Kragujevca manekenstvom je prestala da se bavi vrlo rano, još u svojoj 25. godini, kada se posvetila porodici.

Danica i Gru u braku su od 2007. godine. Iste godine dobili su sina Vuka, a kasnije i Relju.

- Onog trenutka kada sam se zasitila modne scene, povukla sam se iz posla i posvetila porodici - rekla je bivša menekenka jednom prilikom.

Danica nije želela inostranu karijeru već je želela da se okrene porodici te danas samo povremeno uradi neku reklamu. Oprobala se i kao voditeljka, kada je vodila jutarnji program i vremensku prognozu.

Iako se nisu često pojavljivali zajedno u javnosti, Danica i Gru vodili su skladan život bez mnogo trzavica.

Izvor: blic.rs

Gru je svim srcem igrao za Srbiju

Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je danas u 15.20 kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu, saznaje "Blic".

Reper Dalibor Andonov Gru je obožavao adrenalinske sportove, ali ovog leta njegove misli su pre odmora na Adi Bojani bile vezane za Umetničku fudbalsku reprezentaciju Srbije, koja je ove godine četvrti put učestvovala na devetom Svetskom prvenstvu u fudbalu za umetnike, održanom u Moskvi.

Upravo Moskva ostala mu je u lepom sećanju i poslednja fotografija objavljena na društvenim mrežama vezana je za takmičenje u Moskvi. Gru je bio u glavnom gradu Rusije sa umetničkom reprezentacijom Srbije.

Izvor: blic.rs

DALIBOR ANDONOV GRU - BIOGRAFIJA Bio je dečak u duši, obeležio jednu eru, i onda doživeo TRAGIČAN KRAJ

Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je danas kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu, saznaje "Blic".

Dalibor Andonov koji je bio poznat pod nadimkom Gru je rođen 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a posle toga u Beograd.

Upravo je u Beogradu završio mašinsku školu, ali ubrzo je shvatio kako je njegova najveća ljubav muzika. Muzikom je počeo da se bavi odmah nakon srednje škole.

Neko je vreme trenirao vaterpolo, a poslednjih godina voleo je da skija i igra košarku.

Sa pesmom “Biću tu” je 1996. godine postao jedan od najpopularnijih repera ne samo u Srbiji nego i u regionu. Posle velikog uspeha ove pesme usledili su i drugi albumi sa hitovima: “Vetrenjače”, “Gru 2” te kompilacija “95-2000" i mnogi drugi.

Svojevremeno je učestvovao i u rijalitiju “Veliki Brat VIP”.

Kako saznajemo, Gru je tragično stradao danas oko 15.20 časova, a iz vode su ga izvukli prijatelji.

Pozvana je Hitna pomoć, a lekar je konstatovao smrt.

Izvor: blic.rs

POTRESNE FOTOGRAFIJE SA MJESTA NESREĆE Očevici tvrde da je Grua udarila šipka

Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je danas u 15.20 kod Nautičkog kluba “Zemun” nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

– Vozio je dasku sa zmajem i podigao mu se zmaj dva ili tri puta, te je tada nastao problem. Mislimo da ga je udarila neka šipka, odmah poslije toga.

Već je bio plav kada smo ga izvukli i najvjerovatnije se onesvijestio od udarca – kažu očevici sa lica mjesta iz obližnjeg restorana.

Reporteri Blica sa lica mjesta kažu da je tijelo repera Dalibora Andonova Grua i dalje u čamcu na mjestu pogibije.

 

Izvor: srpskainfo.com