Poginuo Ranko Dubravac


Poginuo Ranko Dubravac

- Vozač motocikla "honda" Ranko Dubravac /34/ iz Prnjavora poginuo je u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Prnjavor-Кlašnice, u mjestu Hrvaćani, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u 15.10 časova povrijeđeni su vozač motocikla "suzuki" Darko Bjegojević /20/ i suvozač u automobilu "pežo" čiji su inicijali D.B.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dalibor Vrećo zajedno sa pripadnicima Policijske stanice Prnjavor.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje radi utvrđivanja okolnosti pod kojima se dogodila saobraćajna nesreća, a naložena je i obdukcija smrtno stradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su Goran Ćerkita /60/ iz Prnjavora koji je upravljao automobilom "pežo", Ranko Dubravac iz Prnjavora koji je upravljao motociklom "honda", te Darko Bjegojević iz Laktaša koji je vozio motocikl "suzuki".

Izvor: srna.rs/rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks