Poginuli su Zoran Malinić (58) iz Verića i Vinko Piljagić (56) iz Potkozarja

Poginuli su Zoran Malinić (58) iz Verića i Vinko Piljagić (56) iz Potkozarja

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Banjaluke poginuli su Zoran Malinić (58) iz Verića i Vinko Piljagić (56) iz Potkozarja, potvrdilo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Iz OJT Banjaluka su objasnili da su u nesreći učestvovali automobili “BMW” kojim je upravljala Dražena Ajder (41) iz Banjaluke i “Opel Astra” za čijim volanom se nalazio Piljagić.

-Prilikom saobraćajne nezgode smrtno su nastradali Piljagić Vinko i suvozač u putničkom motornom vozilu „Opel astra“ Malinić Zoran, a vozač putničkog motornog vozila „BMW“, Dražena Ajder je zadobila tjelesne povrede – saopšteno je iz banjalučkog Tužilaštva.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obudukcija tijela smrtno nastradalih lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Izvor: srpskainfo.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks