Poginule majka i kćerka (Foto)


Poginule majka i kćerka (Foto)

Na magistralnom putu M-108 Teslić- Gornji Buletić sinoć u 23 i 23 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.

Prema prvim informacijama iz Operativnog centra PU Doboj u saobraćajnoj nesreći su učestvovali G. B. (20) koji je upravljao automobilom Audi i Fiat kojim je upravljao Z.L. (44) u kome su bila njegova supruga i dvoje djece.

Na licu mjesta od zadobijenih povreda smrtno su stradale supruga S. L. (36) i kćerka D. L. (19), dok su teške povrede zadobili vozač Z. L. i četverogodišnje dijete. Oni su prevezeni u Opštu bolnicu Doboj, a onda na UKC RS u Banjaluku i njihovo zdravstveno stanje je veoma teško.

Uviđaj su, zajedno sa okružnim tužocem iz Doboja obavili policijski službenici OKP PS Teslić. Poduzimaju se mjere i radnje na rasvjetljavanju ove teške saobraćajne nesreće.

Izvor: avaz.ba

UŽASAN PRIZOR NA MESTU NESREĆE Posle stravičnog sudara, vatrogasci IZVLAČILI TELA MAJKE I KĆERKE (FOTO)

Posle sudara automobila u Buletićima kod Teslića, u kojem su poginule majka i kćerka, morali su reagovati i vatrogasci kako bi izvukli tela stradalih.

Nesreća se dogodila sinoć oko 23.25 časova, a od siline udara oba vozila su sletela sa puta, piše Srpskainfo.

Foto: Buletić - nesreća/Ustupljena fotografija/srpskainfo.com

Do nesreće je došlo kada je Goran Bijelac (30) automobilom “audi A6” prešao u suprotnu traku i udario u “fiata” a kojem se nalazila porodica Livnjak.

Foto: Buletić - nesreća/Ustupljena fotografija/srpskainfo.com

Na licu mesta poginula je Svjetlana Livnjak (37) i njena kćerka Dragana Livnjak (19), a njen suprug Zoran Livnjak (45) i četvorogodišnja kćerka S. L. su teško povređeni i prevezeni su na UKC Republike Srpske.

Vozač “audia” je prošao bez povreda.

Piše: Goran Obradović
Izvor: blic.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks