Poginula jedna od najlepših žena na svijetu - Život dala za pse

Poginula jedna od najlepših žena na svijetu - Život dala za pse

Skočila je u more da spasi psiće koji su zbog jakog vetra pali preko palube - rekao je lični trener Kan Saad, blizak prijatelj manekenke, i dodao da su na brodu bili u trenutku olujnog udara samo Bitenkort, njen muž i njihovi psi.

Pronađeno je tijelo brazilske manekenke i televizijske voditeljke Karoline Bitenkor (37) koja je u nedelju tokom olujnog nevremena završila u vodama oko Ilhabele, velikog ostrva nedaleko od Sao Paula, piše Dejli Mejl.

Njen muž Horhe Sestini i njihova dva psa u nedelju su jahtom plovili kod Ilhabele, gde ih je zadesilo olujno nevreme, koje je pse bacilo preko palube.

Karolin je u trenutku, bez premišljanja, skočila za njima u vodu, a za njom i njen muž. Međutim, njega su pronašli i spasili nekoliko sati kasnije, dok lijepa manekenka nije preživela.

U potrazi za njenim telom učestvovao je i njen otac Orli, koji je za lokalnu televiziju rekao da je ljudima pomagao da izvuku telo njegove ćerke iz mora.

– Skočila je u more da spasi psiće koji su zbog jakog vetra pali preko palube – rekao je lični trener Kan Saad, blizak prijatelj manekenke, i dodao da su na brodu u trenutku olujnog udara bili samo Bitenkort, njen muž i njihovi psi.

 

Izvor: Agencije