Počinje druga faza djelovanja Nenada Nešića i DNS-a u korist režima Milorada Dodika (Foto)

Počinje druga faza djelovanja Nenada Nešića i DNS-a u korist režima Milorada Dodika (Foto)

Nakon što je po nalogu određenih struktura i Službe isturio kandidaturu za člana Predsjedništva BiH, a Jovičića isturio da bude kandidat za predsjednika Republike Srpske, kako bi napravio što veću šteti, Nešić kreće u drugu fazu djelovanja u korist režima. Danima ne silazi sa medija, vratio se na RTRS i ATV na velika vrata, i prije svega pljuva mene, i na tome mu hvala jer mi daje na značaju i pokazuje ko je odgovoran što smo ga na vrijeme istjerali na čistac.

I najveće političke neznalica bi za par mjeseci smislili bar jednu pametnu, a ne bi, kao Nešić, mjesecima ponavljao besmislenu varijentu da sam tobože „srpski Željko Komšić“, a on Srbenda i patriota od narodnih para. Teško Srpskoj i srpstvu ako ga brane lažne „patriote“ poput Nešića i Dodika. Hvala Nešiću na pljuvanju i dobroj promociji, jer nema bolje reklame nego da te napadaju Nešić i slični, tako mi samo daje na značaju da sam ključan za njegovo istjerivanje na čistac i potvrđuje da sam sa svojim saborcima i Listom za pravdu i red nezaobilazni, često i ključan politički faktor!

Svima je jasno da je sve unaprijed projektovano i isplanirano, ali je sreća da narod zna ko je Nenad Nešić i njegov DNS, da je na vrijeme demaskiran i ogoljen, pa će šteta biti minimalna jer će njihovi kandidati biti poniženi i dobiti minimalan broj glasova. Mene čudi ćutanje ostatka opozicije, koja i dalje uglavnom nijemo posmatra Nešića i njegove napade na opoziciju, a vjerujem da će sve više umjesto mene projektovana meta biti Jelena Trivić, kao kandidat za predsednika Republike Srpske.

Nema kompromisa oko suštine, ali vrijeme curi i treba iskristalisati stavove i situaciju, jer je režim na koljenima i sve priče su im ispričane i potrošene, ali nažalost nikako da im se zada konačan udarac zbog ubačenih elemenata, spletki, opstrukcija i nepotrebnih unutrašnjih trvenja.

Piše: Nebojša Vukanović
Foto naslovna: skener.info
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter