Pocepala slike: Lepa Brena ne želi da se seća jedne stvari iz mlađih dana

Pocepala slike: Lepa Brena ne želi da se seća jedne stvari iz mlađih dana

Pevačica je na početku karijere mučila muku sa kilogramima. Folk zvezda je imala čak 89 kilograma i kako ističe, zbog toga nije bila uopšte zadovoljna.

Brena kaže da je jedan od glavnih krivaca njenog tadašnjeg fizičkog izgleda zapravo novac, koji joj je manjkalo, pa je kao i svi studenti živela na pašteti i hlebu.

- Dok sam studirala, jela sam paštetu i hleb. Pila sam i mnogo jogurta da bi me zasitio, jer nisam imala večeru svaki dan. - započela je priču i dodala: 

- Kad sam videla fotografije na kojima sam debela, bila sam besna na sebe. Sve sam ih iscepala i hvala Bogu, da ih nemam više. Tad sam dogurala do 89 kilograma! Znate koliko je to?! Tu je još malo 90, a gde je 90, tu je i 100 - iskrena je Brena.

Pevačica objašnjava kako su je pogađali komentari bližnjih, kolega i prijatelja pa je jednog dana stala pred ogledalo bez odeće i shvatila da hitno mora da smrša.

- Trebalo je da pevam u jednom hotelu, a momci iz „Slatkog greha" su rekli konobaru da je došla Brena. On je prokomentarisao: „Ju, ja sam očekivao pevačicu, a ono došla trafostanica". To me je pecnulo i povredilo. Konobar mi je poželeo dobro veče, a ja sam ga mrko pogledala i pitala: „Otkad pozdravljaš trafo-stanice?" Ipak, to me je podstaklo da nešto uradim, za šest meseci sam smršala, sa 89 spala sam na 67 kilograma. Bila sam oduševljena sobom, dobila sam novu energiju. Tada sam rekla da sebi to više nikada neću dozvoliti, kao i da smem da se ugojim najviše dva kilograma - priseća se muzička zvezda.

Lepa Brena godinama unazad ima liniju na kojoj joj većina žena zavidi, a ona smatra da je umerenost ključ za dobru liniju i zdravlje.

- U mojim godinama čovek nauči da ne treba ni u čemu da preteruje, naročito u mesu, koje je kod nas glavno u jelovniku. Ispada da ste siromašni ako ne jedete tri puta dnevno meso - priča pevačica i objašnjava kako je godinama uspela da zadrži figuru na kojoj su joj mnoge žene zavidele:

- Svako jutro kad ustanem, vežbam jogu. Bez obzira na to koliko godina imate, bitno je da jedete manje, jer se tada bolje osećate. Volim da pojedemi slatkiše i poneki hamburger, picu, samo što se trudim da ne preterujem. - zaključila je folk zvezda za domaće medije.

Foto naslovna: mondo.rs

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter