Špirićeva supruga Neđžima se zove Nada

Špirićeva supruga Neđžima se zove Nada

Dragan Mektić, poslanik SDS-a u Predstavničkom domu PSBiH i bivši ministar bezbjednosti BiH, ni danas nije propustio priliku da na svojstven, i to duhovit, zanimljiv, a ponekad ironičan način, prokomentira političke rivale iz Republike Srpske.

Mektić, koji se ne libi da bude otvoren, direktan i bez zadrške, pa tako u svom stilu komentariše sva aktuelna dešavanja, bilo da se nalazi u državnom parlamentu, televizijskoj emisiji ili da piše statuse po društvenim mrežama, i danas je izazvao enormnu pažnju medija.

Sočnih detalja, izraza i načina opisivanja kod Mektića nije manjkalo, pogotovo kada je riječ o SNSD-ovim političarima. Mektić onda dobije posebnu inspiraciju.

Ono što je Mektiću bio povod komentarisanja su izjave Dušanke Majkić iz SNSD-a, koje je on nazvao prizemnim. Naime, Majkić je kazala da su poslanici SDS-a i PDP-a dio Adilove grupe, odnosno pet poslanika iz Republike Srpske u Predstavničkom domu Parlamenta BiH. To je, kako Mektić kaže, izum Nikole Špirića. 

"On funkcioniše udaranjem naroda u zdrav mozak. Pretpostavljam, kada je govorio o Adilovoj grupi, da je Adil kao Bošnjak glasao 'za' zajedno sa nas četiri Srbina. Kad je već kod toga, pa Nikola Špirić ima Adilovu grupu u svojoj kući. Supruga mu je Bošnjakinja. Kako se može na tako glup način poigravati s tom situacijom. S tim što je to njega sramota, što je ona takva, pa joj predio ime iz Nedžima u Nada", kaže Mektić.

Izvor: slobodna-bosna.ba

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks