Pavgord obećava nema otpuštanja u Alumini a radnici bijeljinske Šećerane i Žitoprometa kažu da lažu?


Pavgord obećava nema otpuštanja u Alumini a radnici bijeljinske Šećerane i Žitoprometa kažu da lažu?

Vidno iznerviran, jer ne kontroliše i ne može kupiti sve, nervozni gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović preko svojih medija pokušava da preokrene situaciju i umiri nezadovoljstvo radnika Alumine, a iza kulisa njegovi ljudi po Zvorniku i regiji vrše pritisak na sve koji se bune kako bi se ugušio otpor nezakonitom pokušaju preuzimanja Alumine od strane Pavgorda.

Tako je za portal Zvornički.ba izjavio kako sam najveći krivac za otpor i proteste radnika, što je tačno jer sam predložio i insistirao da se održe protesti, te se uplašio da bi SDS i PDP mogli da se uključe u organizaciju protesta, što ga očito brine. To i jeste ključ, jer se on i režim samo boje naroda na ulici, i jedini način da se poništi nezakonkta Odluka su masovni protesti i otpor na ulici, ne samo u Zvorniku.

Istovremeno svi režimski mediji, od ATV-a, RTRS-a, SRNE do lokalnih portala i medija, bombarduju javnost i prenose Saopštenja PAVGORD-a, koji tvrdi da neće biti otpuštanja radnika, al uskoro objavljujem tekst sa spiskom fabrika koje su Gordan Pavlović i PAVGORD privatizovali i uništiti, sve radnike otpustili, koji na najbolji način demantuju režimsko spinovanje javnosti.

Kad god su Alumina i Fabrika glinice Birač bili u rukama privatnika, kao i druga privatizovana strateška preduzeća u Srpskoj, uvijek se loše završilo po državu i radnike, a imajući u vidu firme koje je PAVGORD sahranio i uništio posle sporne privatizacije ranijih godina.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter