-Pao- Viber: Kompanija upozorila korisnike da jednu stvar nikako ne rade

-Pao- Viber: Kompanija upozorila korisnike da jednu stvar nikako ne rade

Mnogobrojni korisnici Viber aplikacije su prijavili da ista ne radi. Problem nemaju svi korisnici, mi smo uspeli da se povežemo sa nekih uređaja, ali je Viber trenutno nedostupan određenim korisnicima u Srbiji, Grčkoj, Ukrajini, Bugarskoj... Pojedinim korisnicima radi desktop verzija, a onima koji ne uspevaju da joj pristupe aplikacija traži da se ponovo registruju ali onda ne šalje kod za potvrdu registracije, piše Mondo.

Kompanija se oglasila na Tviteru i saopštila da nikako ne pokušavate da izbrišete i ponovo instalirate Viber!

"Zbog tehničkih problema, pojedini korisnici su izgubili pristup Viber nalogu. Nemojte da izbrišete Viber i nemojte da ga reinstalirate, pošto tako nećete rešiti ovaj problem! Viber će veoma uskoro ponovo biti dostupan" - istakli su iz te kompanije!

Izvor: mondo.rs/telegraf.rs

VAJBER JE BLOKIRAN Milioni korisnika trenutno NE MOGU da koriste popularnu aplikaciju

Pojedini korisnici Vajbera širom sveta javili su da su imali, a neki od njih i dalje imaju problem s korišćenjem popularne aplikacije.

Pojedini korisnici nisu mogli da šalju linkove, drugi nisu mogli da se uloguju, dok je nekima stizalo obaveštenje da ne mogu da se uloguju jer nemaju internet, iako su uredno priključeni.

Iz kompanije Vajber ubrzo je stigao odgovor.

- Zbog tehničkih problema, pojedini korisnici su imali potreškoća s logovanjem na svoje Vajber naloge (bili su odjavljeni s naloga) - saopštili su iz kompanije Vajber na zvaničnom Tviter nalogu.

Oni su zamolili korisnike za strpljenje.

- Molim vas, nemojte deinstalirati i ponovo instalirati Vajber jer to neće rešiti problem. Vajber će se vratiti brzo - dodali su iz Vajbera.

Izvor: blic.rs

PAO VAJBER: Kompanija upozorila korisnike da jednu stvar nikako ne rade!

MNOGOBROJNI korisnici Viber aplikacije su prijavili da ista ne radi.
Problem nemaju svi korisnici, ali je Vajber nedostupan određenim korisnicima u Srbiji, Grčkoj, Ukrajini, Bugarskoj... Pojedinim korisnicima radi desktop verzija.

Onima koji ne uspevaju da joj pristupe aplikacija traži da se ponovo registruju ali onda ne šalje kod za potvrdu registracije.

Kompanija se oglasila na Tviteru i saopštila da nikako ne pokušavate da izbrišete i ponovo instalirate Vajber!

- Zbog tehničkih problema, pojedini korisnici su izgubili pristup Vajber nalogu. Nemojte da izbrišete Vajber i nemojte da ga reinstalirate, pošto tako nećete rešiti ovaj problem! Vajber će uskoro ponovo biti dostupan - istakli su iz te kompanije.

Foto naslovna: m.cdm.me

Izvor: novosti.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter