Ovo se ne pamti - Čola zakazao šesti koncert u Areni i postavio novi rekord


Ovo se ne pamti - Čola zakazao šesti koncert u Areni i postavio novi rekord

Karte za peti koncert legende muzičke scene Zdravka Čolića su rasprodate. Poslije dva fenomenalna nastupa u okviru turneje “Ono malo sreće”, koje je održao 29. i 30. novembra u Areni, interesovanje publike je još veće.

Čola je zato na nagovor svojih brojnih obožavalaca koji su ostali uskraćeni za karte odlučio da napravi i šesti spektakl. Koncert će biti održan 28. decembra u beogradskoj Štark areni, a ulaznice su u prodaji po istim cijenama na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mjestima Ticket Visiona i online na: www.tickets.rs.

– Samo zbog vas i samo za vas – rekao je Zdravko i dodao da je veoma srećan što se ponovo poslije nekoliko godina sreo sa svojom divnom publikom i da mu je srce puno. Komercijalno najuspješniji i kritički najpriznatiji pjevač ušao je u srca publike širom regiona, a ni šest najvećih dvorana na Balkanu nije dovoljno da primi sve one koji vole Zdravka i njegove neprolazne hitove. Čolomanija je “omađijala” jednako i žene i muškarce i mlade i stare i svi hrle na najvažniji muzički događaj godine.

Treći i četvrti koncert biće održani 13. i 14. decembra, a peti i šesti 27. i 28. decembra.

Izvor: blic.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks