Ovo je napadač na Nebojšu Vukanovića! Pavlović prilikom hapšenja imao 2,53 promila alkohola u krvi


Ovo je napadač na Nebojšu Vukanovića! Pavlović prilikom hapšenja imao 2,53 promila alkohola u krvi

Pripadnici Policijske uprave Foča, za koje sam ranije rekao da su reagovali brzo i postupili veoma korektno, lišili su slobode Kikija Pavlovića, nakon napada koji se dogodio u restoranu Brioni kod Foče.

U Saopštenju se navodi da je Pavlović prilikom hapšenja imao 2,53 promila alkohola u krvi, te je zadržan tokom noći na otrežnjenju u policiji. Njemu je uručen i prekršajni nalog, koji će morati da plati ukoliko ne zatraži sudsko odlučivanje.

Kiki Pavlović je istaknuti aktivista i funkcioner SNSD-a u Foči i rođeni brat Dejana Pavlovića, direktora Hidroelektrane Bistrica, prethodno Nacionalnog parka Sutjeska, čiji radnici mjesecima ne primaju plate, a upravo su kritike na račun direktora Pavlovića bile razlog napada, koji je ponovljen u više navrata, ali sam ćutao do fizičkog sukoba na Brionima.

Napadač je sklon incidentima, a prošle godine je u alkoholisanom stanju izazvao sabraćajnu nesreću na Tjentištu i udario motociklistu, koji je srećom preživio udes sa teškim povredama.

Ipak zahvaljujući uticajnom bratu, zaštiti vladajuće stranke i korumpiranom pravosuđu, do sada se uvijek provlačio sa novčanim kaznama i bez posledica nastavio sa starim navikama.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter