Ovo je djevojka koja je poginula u stravičnoj nesreći


Ovo je djevojka koja je poginula u stravičnoj nesreći

Poznat je identitet djevojke koja je poginula danas u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Cazina, javio je Avaz.ba.

Riječ je o 18-godišnjoj Amini Beširević, maturantkinji Druge srednje škole u Cazinu. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici, od nje se oprostio profesor Haris Fazlić.

– Sa dubokim bolom obavještavamo naše učenike, profesore i ostale građane da je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći život izgubila učenica naše škole, odjeljenja IV AT (arhitektonski tehničar) Amina Beširević. Draga naša Amina, molimo Boga dragog da ti oprosti grijehe i podari ljepote dženeta. Ostaješ u divnim sjećanjima svojih razrednih kolega, razrednice, profesora i ostalog osoblja naše škole. U ime svih radnika izražavamo saučešće i dijelimo bol sa porodicom – navodi se u poruci profesora Fazlića.

Kako je Avaz već objavio, nesrećna djevojka bila je na obuci u automobilu “golf 6”, vlasništvo autoškole “Kapić”. U strahovitom sudaru s kamionom povrijeđen je njen instruktor. Kako se saznaje, riječ je o lakšim povredama.

Nesreća se dogodila na putu Cazin – Lojićka, na opasnoj krivini gdje su se i ranije često događale nesreće.

Osim policije i Hitne pomoći, na lice mjesta izašli su i cazinski vatrogasci, koji su pomagali u izvlačenju nastradalih.

Izvor: avaz.ba/Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks