Ovo je Čolina kćerka - Voli izlaske, ali ne zapostavlja obrazovanje


Ovo je Čolina kćerka - Voli izlaske, ali ne zapostavlja obrazovanje

Una Čolić, starija kćerka pjevača Zdravka Čolića, nedavno je proslavila svoj osamnaesti rođendan, a sudeći po njenom Instagram profilu, pjevačeva kćerka ne krije da voli šminku, izlaske i kameru.

Naime, kao što i priliči nasljednici najveće regionalne zvezde, Una je čest gost luksuznih beogradskih restorana i inostranih hotela u koje rado odsjeda prilikom putovanja.

Do skoro je pohađala privatnu gimnaziju, a od ove godine ide na fakultet. Jedan od njenih najboljih drugova iz škole je sin pjevača Bobana Rajovića, mladi fudbaler Andrija. Prije gimnazije na Košutnjaku, Una je završila u istom obrazovnom centru i osnovnu školu, koju trenutno pohađa Zdravkova mlađa kćerka Lara.

Prema navodima izvora za srpske medije, Zdravko Čolić je njeno srednjoškolsko obrazovanje platio oko 50.000 evra, koliko zapravo i košta stan na periferiji Beograda.

"Za osnovno obrazovanje prve kćerke Čola je iskeširao 68.000 evra, dok je školarinu za gimnaziju platio blizu 50.000 evra, koliko košta stan na periferiji Beograda. Do škole Unu je vozio vozač, a odnedavno ona ima položen vozački ispit i svoj auto, pa može i sama da se odveze", kaže izvor "Srpskog telegrafa" blizak porodici naše najveće zvijezde.

Izvor takođe navodi, da iako uživa u luksuznom životu, Una ne zanemaruje svoje obrazovanje i trudi se da ispuni očekivanja svojih roditelja i bude njihov ponos.

"Una je dobro dijete, lijepo uči i sve se dogovara sa roditeljima. Majka je njoj i sestri skroz posvećena i za maltene svaki njihov korak. Una stalno izlazi u popularne klubove sa vršnjacima. Omiljena je u društvu, a ima nekoliko najboljih drugarica, koje su takođe iz imućnih porodica. Sve one vole da ručaju u najboljim beogradskim restoranima sa prijateljima i porodicom. Una voli da se šminka i da se fotografiše, a tata joj sve dopušta jer želi da njegove kćerke uživaju u životu i da budu neopterećene njegovom karijerom", ispričao je navodno prijatelj blizak porodici Čolić za pomenuti medij.

Da je ona tipična tinejdžerka, pored fotografija svjedoči i slika sa izvjesnim Markom, za koga mediji u Srbiji pretpostavljaju da je njen dečko.

Iako to nije zvanično potvrdila, ona je objavila fotografiju sa njim, kada je on iz Njemačke došao na proslavu njenog punoljetstva, prenosi Blic.rs.

Izvor: blic.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks