Ovdje je to bilo! U posjeti beach baru u kojem su Milanović i Dodik ručali na ostrvu Zečevo kod Hvara (Foto)


Ovdje je to bilo! U posjeti beach baru u kojem su Milanović i Dodik ručali na ostrvu Zečevo kod Hvara (Foto)

Otok Zečevo smješten je dva kilometra sjevernoistočno od mjesta Vrboske na otoku Hvaru, a na njemu su nedavno vrijeme proveli predsjednik Hrvatske Zoran Milanović i predsjednik RS-a Milorad Dodik, ekskluzivno saznaje Klix.ba čiji je reporter danas posjetio ovo mjesto.

Krajem jula na Hvar je sletio helikopter Vojske Srbije u kojem se nalazio Milorad Dodik, a limuzinama sa zagrebačkim tablicama prevezen je do Zorana Milanovića koji se već nalazio na ovom prelijepom hrvatskom otoku.

Njih dvojica su se zatim, kako Klix.ba saznaje, brodicama prevezeli do malog otoka Zečevo na kojem se nalazi Lantina Beach Bar koji je otvoren prošle godine i za mnoge je još neotkrivena lokacija.

A upravo takvo mjesto je trebalo Milanoviću i Dodiku da na miru i bez medija opušteno razgovaraju duže od sat vremena.

Kako saznajemo, u ovaj objekat koji se nalazi tik uz more stigli su ležerno obučeni te su ručali i popili piće. Prethodno niko nije znao da dolaze, pa čak ni vlasnik objekta kojem je samo "neko" rezervisao jedan stol u hladovini i sa pogledom na plavetnilo, ali bez obavijesti da stižu političari.

Po dolasku na Zečevo lokaciju je osiguravao i veliki broj pripadnika policije, no sve je prošlo bez ikakvih problema. Prema onome što smo mogli čuti, napravljeno je i nekoliko zajedničkih fotografija, pa čak i sa gostima koji su stigli na odmor na otok Zečevo.

Sve fotografije Klix.ba

Piše: D. Be
Foto naslovna: Klix.ba/Latina Beach Bar na otoku Zečevo
Izvor: klix.ba

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter