Ovde je sve moguće!? Kako je -turista- postao poželjan i kako je izborna krađa -dobar smijer-?? (Video)

Ovde je sve moguće!? Kako je -turista- postao poželjan i kako je izborna krađa -dobar smijer-?? (Video)

Sud poništio izbore u Berlinu zbog manjih nepravilnosti! Sud u Berlinu donio je krajem septembra pravosnažnu odluku da se ponište rezultati lokalnih i saveznih parlamentarnih izbora, održanih prošle godine, zbog niza nepravilnosti i kršenja izbornih pravila i zakona. „Njemačka stoji pravo jer vlada pravna država i zakoni koji se striktno poštuju“, natpisi su u njemačkoj štampi i komentari analitičara i pravnika, koji podržavaju odluku suda u Berlinu da građani ovog njemačkog grada ponovo idu na glasanje.

Sud je ocijenio da je bilo mnogo sistemskih grešaka, prevelikih gužvi, zadržavanja glasača, nedostatka listića i prekida glasanja te nepoklapanja pojedinih rezultata i listića, zbog čega će se izbori ponoviti.

Ako se zbog određenih nepravilnosti, koje se kod nas ne bi ni primijetile, imajući u vidu šta se sve dešavalo na izborima, ponavljaju izbori u Berlinu i Njemačkoj, zbog čega to nije moguće kod nas, i zašto CIK BIH odbija da radi posao u skladu sa zakonom.

Posebno je licemjerno da Kristijan Šmit kod nas pokušava relativizovati izborno nasilje, zloupotrebe i krađu izbora, iako dolazi iz uređene zemlje u kojoj ne postoji ni teoretska mogućnost da se dogodi nešto slično i prođe nekažnjeno. Zašto Šmit primjenjuje dvostruke aršine, ovdje i u Njemačkoj, i zašto se ponaša krajnje nekorektno i licemjerno?

Mnogo je pitanja koja traže odgovore, a u video prilogu je podsjećanje na licemjerstvo Kristijana Šmita?

 

Piše: Nebojša Vukanović
Foto naslovna: preokret.info
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter