Ovako to radi -izborna mafija- Svjedočenje Svjetlane Dejanović o krađi glasova u bir. mjestu Krajišnik (Video)


Ovako to radi -izborna mafija- Svjedočenje Svjetlane Dejanović o krađi glasova u bir. mjestu Krajišnik (Video)

Da nije važno kako narod glasa već ko i kako broju glasove pokazuje primjer Biračkog mjesta Krajišnik, na kome Jelena Trivić, po zvaničnim podacima Centralne izbore komisije BiH, nema nijedan glas. Iako je nakon brojanja glasova utvrđeno i prebrojano da je Jelena Trivić dobila 137 a Dodik 141 glas, te upisano u Zapisnik, na sajtu CIK-a BiH stoji da Jelena Trivić nije dobila nijedan glas.

Pitanje je koliko je ovakvih mjesta i krađa širom Srpske, koje su presudno uticale na konačne rezultate izbora, koji se pokušavaju proglasiti iako su lažni, da je Dodik pobijedio krađom Jelenu Trivić. Danas mi se javilo više ljudi da je Jelena Trivić pobijedila u Karakaju, u školi Biračko mjesto „C“, te da je Lista za pravdu i red imala veliki broj glasova, ali sve uzalud kad se manipuliše izbornom voljom građana a zarobljene institucije ne funkcionišu, a jedino rješenje je masovni protesti i pritisak.

Pogledajte svjedočenje Svjetlane Dejanović o krađi glasova u Biračkom mjestu Krajišnik u Izbornoj jedinici 3 i prekrajanju izborne volje građana….

https://www.youtube.com/shorts/Z3vbIa8FT0M

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter