Ovako se Hurricane devojke spremaju za Evroviziju!

Ovako se Hurricane devojke spremaju za Evroviziju!

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, devojke iz grupe Hurricane, trenutno se nalaze u Roterdamu, gde se spremaju za svoj veliki nastup na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije.

Sada je u Roterdamu održana i prva proba devojaka iz Srbije. One su na sebi imale slične kostime u crnoj boji sa šljokicama – dok su se Ksenija Knežević i Sanja Vučić odlučile za kraće varijante, Ivana Nikolić je nosila kombinezon.

- Mi smo zadovoljne kako je prošla prva proba. Upoznale smo se sa binom i sa arenom u kojoj će biti Evrovizija, tako da je sad već lakše kad znamo kako to sve izgleda. Sledeća proba je zakazana za četvrtak - rekle su devojke iz grupe za Nova.rs.

Kritike koje su naše predstavnice dobile su pretežno pozitivne.

- Njihova povezanost, skladnost i estetika su sada izraženije nego ikada. Obučene u crne kostime od čipke, Hurricane odlično izvodi dosta zahtevnu koreografiju. Scena je jednostavna, ali čista i efektna i dobar je kontrast u odnosu na njih - komentar je kritičara na srpske predstavnice, preuzet sa sajta „wiwibloggs“, najpopularnijeg kritičkog sajta o Evroviziji.

Za domaće medije je potvrđeno da će devojke pesmu pevati na srpskom jeziku.

VIDEO: 

 

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter