Ovaj detalj je razotkrio Sorajinu aferu sa Duškom Tošićem


Ovaj detalj je razotkrio Sorajinu aferu sa Duškom Tošićem

Soraja Vučelić i Duško Tošić upoznali su se slučajno, a već na prvi pogled suprug pop dive Jelene Karleuše zainteresovao se za starletu.

Počeo joj se udvarati, a kada je konačno prihvatila njegov poziv, fudbaler ju je oduševljeno ugostio u Turskoj, gdje je u to vrijeme igrao za tamošnji Bešiktaš.

Ipak, prava poslastica nastala je kada je Soraja drugi put posjetila Duška, ali je, za razliku od prvog, ovaj put otišla sama. U znak pažnje Tošić joj je poklonio skupocjenu narukvicu “Cartier”, od dijamanata vrijednu 60.000 evra.

Da poklon nije poklon ukoliko ga svi ne vide, starlete odlično znaju, pa je u skladu sa tim Soraja svoj zarađeni okačila na svoj Instagram, i ne sluteći da će time zapravo objelodaniti vezu sa Jeleninim suprugom.

– Kada mu se Soraja sama pridružila u Istanbulu, Duško ju je iznenadio narukvicom koja vrijedi čitavo bogatstvo. Nije mogla vjerovati. Ponašao se prema njoj kao prema princezi – otkrio je izvor za Kurir, koji tvrdi da su se njih dvoje tajno viđali prošle godine.

 

Izvor: Kurir