Ona je nova Sofija Loren: Lepotica slama srca holivudskih frajera, ali i osvaja modne piste


Ona je nova Sofija Loren: Lepotica slama srca holivudskih frajera, ali i osvaja modne piste

Zbog njene jedinstvene lepote porede je sa starijom lepoticom.

Rumunska manekenka senzualnog i zavodljivog izgleda Madalina Genea u poslednje vreme novinske stupce puni svojom vezom s galeristom Vitom Šnabelom, koji je pre nje ljubio mnoge poznate dame. Ljubavni život prekrasne Madaline ono je po čemu je ona najpoznatija javnosti, ali sve je više fanova primetilo da lepotica svojim izgledom neodoljivo podseća na glumačku ikonu i seks-simbol Sofiju Loren.

Italijanka koja je slavu stekla u zlatno doba Hollywooda, a i dalje važi za jednu od najljepših žena sveta poznata je po bujnim oblinama i usnama, kao i zavodljivom pogledu ispod dugih crnih trepavica. Pratioci lepe Rumunke na Instagramu prozvali su je Sofijom Loren modernog doba, piše klix.ba.

Smeđokosa Madalina koja snima kampanje za donji veš i često pozira u vrlo golišavim izdanjima do sada je u svoju ljubavnu mrežu upecala dva slavna holivudska lepotana, Leonarda DiKaprija i Žerarda Batlera, ali s obzirom da se radilo o serijskim zavodnicima, veze nisu dugo potrajale. Zanosna 30-godišnjakinja danas je u srećnoj vezi s Vitom, a osim svojoj karijeri u svetu modelinga posvećena je i kćerki koju je dobila s rumunskim bogatašem Metjuom Stratanom.

 

Izvor: klix.ba/b92.net