Đoković mi je rekao da je ovaj prostor kao nijedan drugi na svijetu (Video)


Đoković mi je rekao da je ovaj prostor kao nijedan drugi na svijetu (Video)

Osnivač Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca" Semir Osmanagić bio je gost Centralnog dnevnika Senada Hadžifejzovića na Face TV-u. Gledaocima je otkrio neke detalje zanimljivog druženja koje je proteklih dana imao s najboljim teniserom svijeta Novakom Đokovićem.

Osmanagić je otkrio kako mu je Đoković prije nekoliko mjeseci rekao da godinama prati njegov rad, intervjue, predavanja i prezentacije. 

- On je najpotpuniji čovjek kojeg znam u svojoj mudrosti. Na meti je, jer se zalaže za zdrav i potpun život. Imao je želju da posjeti naše lokacije. Snimali smo njegov nivo energije i čakre. Imali smo meditaciju kod jedne od četiri sonde. U tunelima smo prvi put ostali sat vremena, 15 minuta meditirali, potom je rekao da je osjetio da je ovaj prostor kao nijedan drugi na planeti, da tu najlakše može utonuti u duhovno blaženstvo, u stanje opuštenosti i relaksiranosti. Drugi dan je ponovo insistirao na posjeti tunelima. On želi u sportske centre uklopiti holistički pogled na život. Nije došao da se izliječi od korone nego da vidi cijeli projekt. Rekao je da, ako postoji raj na zemlji, onda je to ovo, prošao je cijeli svijet, ali da u svijetu ovakve lokacije nema - kazao je Osmanagić.

On je, između ostalog, govorio i o pandemiji koronavirusa. 

- Kad je riječ o koroni, to je projekt, porijeklo mu je laboratorij u Engleskoj. Ovdje imamo nešto puno opasnije, kad tom soju dodate neke druge viruse, to se ne može kontrolirati. Biološko oružje koristi se u cilju bacanja ekonomije na koljena. Oni u svojim rukama imaju štampanje novca. Cilj projekta je da se sve građanstvo baci na koljena. Za 18 mjeseci, kad počne masovna vakcinacija, počet ćemo se vraćat normali. Elitama je krajnji cilj potpuna kontrola - kazao je Osmanagić.

Cijeli intervju Semira Osmanagića pogledajte u videoprilogu

 

Video: face.ba/youtube.com

Izvor: slobodna-bosna.ba

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks