Oglasio se Vuk Mob nakon što ga je Tanja Savić prekrstila

Oglasio se Vuk Mob nakon što ga je Tanja Savić prekrstila

Jedna od najvećih muzičkih zvezda sa ovih prostora u jednom gostovanju na IDJTV-u pohvalila je Vuk Moba, međutim tom prilikom napravila je lapsus i prekrstila ga u "Ivan".

Tanja Savić je komentarisala hit koji su Voyage i Breskvica uradili sa njim i uputila samo reči hvale, a kako je Vuk u tom periodu bio u rijalitiju, nije imao priliku to da čuje, kao ni da prokomentariše, a sada je za IDJ izneo svoje mišljenje o pevačici i samom lapsusu koji je napravila. 

On je istakao da joj ne uzima to za zlo i da svakome može da se desi da napravi grešku, a ekskluzivno nam je otkrio i da u planu ima i jednu kolaboraciju sa njom. 

- Pa nema veze. To je lapsus. Svakom se desi. Nije to ništa strašno. Ivan Mob, Vuk Mob, sve je to isto. Bitno je da ima "V" u Ivanu i Vuku. Ne zameram joj. Sve je to lapsus, desi se svakome. Meni je Tanja Savić sjajna osoba i sa njom planiram i duet, ako ona bude zainteresovana. Ja sam preko mog PR tima nju već kontaktirao, ona je rekla da je zainteresovana, da joj pošaljem pesmu, pa ako joj se svidi možda ga i uradimo, tako da ni ta opcija nije isključena - iskren je bio Vuk. 

Foto naslovna: novosti.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter