Odmah se pohvalila: Luni Đogani se javio poznati glumac (Foto)


Odmah se pohvalila: Luni Đogani se javio poznati glumac (Foto)

Luna Đogani ne krije svoje oduševljenje, pa je javno podelila da ju je zapratio član njenog omiljenog stranog benda i poslao joj je poruku na Instagram nalogu.

Naime, njen omiljeni bend je "Rebelde", muzička grupa koja se proslavila u istoimenoj seriji koja se pre više od 15 godina emitovala u Srbiji. Bend od 2009. nije aktivan, ali su u decembru, 2020. godine, održali onlajn koncert, koji je Đoganijeva pratila i o tome izveštavala svoje pratioce na Instagramu.

Po svemu sudeći, izgleda da je Luna članu benda "Rebelde", Kristoferu Ukermanu, zapala za oko, pa ju je zapratio i javio joj se na Instagramu.

- Ok jutros ustajem i čeka me poruka od člana moje omiljene grupe "Rebelde"! Diego Bustamante me je zapratio i poslao poruku - napisala je vidno uzbuđena Luna.

- Da pojasnim nekima koji možda ne znaju, grupu "Rebelde" pratim i obožavam od svoje 10. godine, ceo život maštam da ih upoznam. Tagovala sam ih mnogo, poslednji put kad su se držali lajv koncerti i član grupe je to video i sada mi napisao poruku i zapratio me. Halooo! Posle kažu da nije sve moguće - napisala je Luna.

- Ćao, kako si - napisao joj je pomenuti glumac, na španskom i engleskom jeziku. 

Inače, grupa "Rebelde" imala je dva koncerta u Beogradu, u septembru i decembru 2008. godine, a tada je više od 20.000 fanova, na svakom od koncerata, uživalo uz pomenuti sastav.

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter