Od sinoć traje potraga: 15-godišnjakinju iz porodične kuće odveo muškarac - Najnovije - Upravo pronađena djevojčica (Foto)

Od sinoć traje potraga: 15-godišnjakinju iz porodične kuće odveo muškarac - Najnovije - Upravo pronađena djevojčica (Foto)

Poznat identitet 36-godišnjaka koji je odveo djevojčicu. Sinoć u 19:00 sati policijskoj stanici Lukavac prijavljen je nestanak 15-godišnjakinje. Za Oslobođenje je potvrđena informacija o nestanku. Slučaj je prijavio S.N., otac nestale djevojčice. On je naveo da je muška osoba, osoba inicijala D.M., 1984. godište, iz porodične kuće odveo njegovu kćerku.

Za nestalim licem je raspisana potjernica i ntenzivno se radi na njihovom pronalasku.

Informacija o nestanku i fotografija djevojčice proširila se društvenim mrežama uz apel da se bilo kakva informacija o nestanku prijavi nadležnim službama.

????????VAŽNO????????LUKAVAC
Djevojčica nestala jučer u poslijepodnevnim satima, molim bilo koga ako je vidi da se javi na broj 062005028 ili u najbližu policiju. Poznato je da je odveo čovjek od 40 godina prisilno. Molim dijeliti.
28  45   2.7K

Sestra nestale 15-godišnjakinje u suzama: Otmičar nam je rekao da je nikada više nećemo vidjeti

Nakon što je sinoć u 19:00 sati policijskoj stanici Lukavac prijavljen je nestanak 15-godišnjakinje, na društvenim mrežama oglasila se i Emira Nukić sestra nestale djevojčice Larise Nukić.

- Mi smo sinoć sjedili u dvorištu ispred kuće. Sestra je otišla da baci smeće i nije se vratila. Larisa nije imala društvene mreže, nije ni izlazila. Nakon što je nestala mom ocu zazvonio telefon. Bio je to naš prvi komšija koji je rekao “nećeš je više nikada vidjeti” i prekinuo. On nije psihički stabilna osoba. Nikada nije imao svoju porodicu živi sa ocem i majkom. Nikada se nismo zamjerili s njim, da nam ovako nešto uradi. Ona ima samo 15 godina, molimo se da je živa. Molim sve koji imaju bilo kakve informacije da nam pomognu” – rekla je kroz suze Emira.

Slučaj je prijavio S.N., otac nestale djevojčice. On je naveo da je muška osoba, osoba inicijala D.M., 1984. godište, iz porodične kuće odveo njegovu kćerku.

Za nestalim licem je raspisana potjernica i intenzivno se radi na njihovom pronalasku.

Informacija o nestanku i fotografija djevojčice proširila se društvenim mrežama uz apel da se bilo kakav informacija o nestanku prijavi nadležnim službama.

Pronađena nestala djevojčica iz Lukavca

Brzom reakcijom policijskih sluzbenika OKP PU Lukavac, 15 godisnjakinja je pronadjena, kao i lice inicijala D.M.. Obavijesten je i Centar za socijalni rad rad Lukavac poduzimanja mjera u okviru nadleznosti. OKP PU Lukavac poduzimaju dalje aktivnosti na dokumentovanju navedene prijave.

Foto naslovna: facebook.com
Izvor: oslobodjenje.ba

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks