Od kada su ovo ostavili u njegov grob, sve je krenulo po zlu

Od kada su ovo ostavili u njegov grob, sve je krenulo po zlu

Prvi je UMRO od leukemije, drugi je POGINUO u saobraćajki, a onda je Nigor otkrio JEZIVE DETALJE sa SAHRANE!

Poznato je da su "Montenigersi" bili grupa koja je sve oduševljavala, ali za veoma kratko vreme desile su se stravične situacije. Dva člana grupe su umrla, a jedini preživeli tvrdi da su se mnogi stihovi obistinili.

Bend "Montenigersi" bio je sastavljen od tri člana - Duška Nikolića, Nebojše Saveljića Neba i Igora Lazića, danas poznatijeg pod nadimkom Nigor. Sa prvim uspehom, bend je doživeo i prvu tragediju jer je Duško umro od leukemije, malo posle izdavanja prvog albuma.

- Na Duletovoj sahrani sam u grob ubacio naš zajednički CD. Napravio sam glupost, ali kako sam ja to znao... Ja sam hteo da on sluša taj CD u tom nekom drugom svetu. Ispostavilo se da ne bi trebalo u grob stavljati stvari od živih ljudi, posebno ne slike. Jedan vidovnjak mi je rekao da smo tada automatski zakopali i sebe i svoje karijere. Onda su se posle dešavale neke čudne stvari... - ispričao je Nigor za "Balkan Info".

Drugi član crnogorskog rep sastava "Montenigersi", Nebojša Saveljić, poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica - Cetinje pre nešto više od 19 godina.

Pored Nebojše, u nesreći je poginulo još dvoje ljudi, a uzrok je bila neprilagođena brzina. Vozilo je prešlo na suprotnu, levu stranu i udarilo u stenu. Od jačine udarca, automobil se prevrnuo na krov, a zatim sleteo u dubok jarak.

Sa tragedijom je nestao bend "Montenigersi". Nigor je otkrio da se mnogo stihova koji su se našli na albumu obistinili.

- Od samog naslova albuma "Allboom" sve je puklo. U jednoj pesmi ima deo koji kaže: "Vazda sam isti i na nebu i na pisti, i biću takav dok me neko ne počisti...". Nebojši se to nije dopalo jer je to on repovao pa je prepravio i onda je bilo: "Dok me starost ne počisti". Međutim, desilo se da ga je neko drugi počistio... - ispričao je Nigor.

- Na kraju jedne pesme ima deo gde on pita: "Hoćemo li preživeti", a ja, koji sam u ulozi nekog demona govorim: "Ne, ne, ti nećeš preživeti..."

Onda u pesmi "Tako ti je mala moja" koja je parodija "Bijelog dugmeta" kod nas stoji - Ej, stani, stani jadan ... I čuje se kočenje i lomljava kola. A Nebojšina devojka koja je poginula sa njim u toj saobraćajnoj nesreći govorila je tom liku: "Stani jadan, stani ubićeš nas, uspori"...Pesma "Voljeli bi da si tu" dobija simboliku, takođe. Stih koji peva Nebojša ide: "Srešćemo se na nebu, samo zazviždi, znaćemo da si to ti" - ispričao je Nigor.

On je od tada, bukvalno, okrenuo ploču.

- Više ništa ne pišem tog tipa, samo pozitivno, jer sve što pišeš, obistiniće se - rekao je Igor Lazić.

Izvor: srbijadanas.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks