Obračun kod -trebinjskog OK korala- Dodikov savjetnik potegao pištolj na Momčila Mandića (Foto/Video)


Obračun kod -trebinjskog OK korala- Dodikov savjetnik potegao pištolj na Momčila Mandića (Foto/Video)

Uhapšen Dodikov savjetnik Branislav Okuka nakon što je potegao pištolj na Moma Mandića u centru Trebinja

Portal BN televizije javlja da se u centru Trebinja danas dogodio veliki skandal, kada je Branislav Okuka, ključni savjetnik Milorada Dodika koji ga prati na svim važnim događajima i skupovima, potegao pištolj na Momčila Mandića, vlasnika firme MANCO. Incident se dogodio na Trgu slobode ispred hotela Central u Trebinju, a intervenisala je policija, koja je uhapsila Odluku i sprovela ga u Policijskoj stanicu Trebinja. Ovaj sraman incident, koji je ogledalo režima, uznemirio je građane Trebinja.

Okuka je opskurna ličnost, sklon lažima, petljanju i intrigrama, veoma je blizak Srđanu Miloviću, bivšem direktoru RiTE Gacko sa kojim je izvčačio novac na firme bliske članovima njegove porodice, o čemu sam detaljno pisao a vode se i sudski sporovi. Iako ga nikada u životu nisam vidio, a ne da sam imao neki posao, u Beogradu se hvalisao i na mnogim mjestima pričao kako mi je tobože nešto valjao i da sam mu dužan neke usluge, što naravno nije tačno jer nikad ni sa kim iz vrha režima, pa ni Okukom, nisam imao nikakav kontakt, a ne neki razgovor i uslugu.

Prethodno je Dodik u svom Kabinetu ugostio Kika Klincova, koji je snimio video i predstavio se kao član njegovog tima, a svaki komentar je suvišan jer Dodikovo okruženje i saradnici, narodna poslovica kaže od zla oca i još gore majke, najbolje govore o njemu.

Zašto je naoružan Dodikov savjetnik, čega se plaši i kakva se poruka šalje. Incident je za svaku osudu, a bilo bi dobro čuti šta Momo i Vlado Mandić kažu o ovom događaju. U nastavku prenosim u cjelosti tekst sa portala BN televizije, o čekamo Saopštenje MUP-a Srpske i Policijske uprave Trebinja sa više detalja šta se dogodilo, da li će Okuki biti određen pritvor i za koje će ga Krivično djelo procesuirati.

 

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Dodikov savjetnik potegao pištolj na Momčila Mandića

Foto: Agencije

Branislav Okuka, savjetnik Milorada Dodika, danas je u Trebinju izazvao krupan incident, tako što je potegao pištolj na biznismena Momčila Mandića.

Branislav Okuka, savjetnik Milorada Dodika, danas je izazvao krupan incident u Trebinju, tako što je potegao pištolj na biznismena Momčila Mandića.

Kako BN saznaje, Okuka je potegao pištolj na Mandića kod hotela Central park u centru Trebinju. Intervenisala je i policija, koja je Okuku privela u stanicu.

Prema našem saznanju, u trebinjskoj policiji nalazi se  Mandić, koji daje izjavu.

Okuka je jedan od glavnih savjetnika Milorada Dodika, a tokom rata je bio pripadnik policije Republike Srpske. Njegovo ime se povezuje i sa Udruženjem "Čast otadžbine", a bio je povezan i sa jedinicom "Srpska čast".

Inače, Okuka je bio zaposlen više od jednu deceniju u firmi Momčila Mandića, gdje je kako tvrde Mandići, dobio otkaz zbog  "krađe goriva".

Portparolka Policijske uprave Trebinje Jovana Cvijetić kazala je  da u vezi s ovim dugađajem ne mogu dati nikakve podatke, dok policijski službenici ne utvrde detalje i okolnosti.

Nakon toga, ona je kazala u izjavi BN TV, će vidjeti da li će i kako se oglasiti.

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter