Obdukcija: I dalje ubijaju i ne odgovaraju za ubistva? Krvnički pretučeni imao srčani zastoj sa edemom pluća?

Obdukcija: I dalje ubijaju i ne odgovaraju za ubistva? Krvnički pretučeni imao srčani zastoj sa edemom pluća?

Završena obdukcija: Utvrđen uzrok smrti muškarca iz Pučila, uhapšene puštaju na slobodu.

Obdukcijom je utvrđeno da je lice inicijala G.K. /48/ iz Bijeljine, čije je tijelo pronađeno u naselju Pučile, imalo srčani zastoj sa edemom pluća i da je riječ o prirodnoj smrti, izjavila je portparol Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini Danka Prodanović.

"Povrede pronađene na tijelu su lake tjelesne povrede na gornjoj usni i nosu, ali su nosne kosti čitave, a postoje manji krvni podlivi na leđima i te povrede nisu u uzročno-posljedičnoj vezi sa nastupanjem smrti", navedeno je nakon obdukcije.
 
S obzirom na ovakav nalaz obdukcije i ove činjenice Prodanovićeva je rekla da tužilaštvo neće stavljati prijedlog za određivanje mjere pritvora licima čiji su inicijali S.G. i M.G. koja su lišena slobode, predata tužilaštvu i ispitana.

Ona je rekla da je obdukciju izvršio tim vještaka Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske.
 
Policijska stanica Bijeljina obaviještena je 30. septembra od ljekara Hitne pomoći da su u privatnoj kući u bijeljinskom naselju Pučile zatekli tijelo lica G.K. a iz tužilaštva je istog dana saopšteno da su uhapšena dva lica koja bi se mogla dovesti u vezu sa smrću ovog lica. 

Izvor: infobijeljina.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter