Novi spot -Galije- stigao iz Kalifornije (Video)


Novi spot -Galije- stigao iz Kalifornije (Video)

Legendarna grupa „Galija“ objavila je danas novi spot „Nešto me goni“ sa novog albuma „U raju iznad oblaka“ (PGP RTS, 2018), koji će koncertno promovisati 9. novembra u beogradskom Centru „Sava“ i 16. novembra hali Čair u Nišu. Klip je snimljen u Los Anđelesu! 

Nakon vizuelno raskošnog spota U raju iznad oblaka sa Islanda, „Galija“ nastavlja odličnu saradnju sa autorom Dragoslavom Ulićem-Dagom koji je sada snimio Nešto me goni na upečatljivim losanđeleskim lokacijama Dauntaun, Santa Monika i Malibu.

Spot je ulepšala Vera Mešterović, model i prva mis Makedonije na izboru za Mis sveta 1996. godine.

„Dag živi u Los Anđelesu i bilo je prirodno da iskoristimo njegov boravak tamo da dobijemo još jedan vizuelno vrhunski spot. Čini mi se da je spot dobrodošao u današnjoj najezdi primitivizma, kada se žensko telo prečesto prikazuje eksplicitno, prosto i banalno. A zahvaljujući Veri i Dagu mi ga pokazujemo kao nešto najlepše, nešto prirodno i zaista veličanstveno“, objašnjava frontmen „Galije“ Nenad Milosavljević.

„Galija“ će na koncertima 9. novembra u Beogradu i 16. novembra u Nišu premijerno izvesti uživo nekoliko pesama sa albuma U raju iznad oblaka (PGP RTS, 2018), uz naravno mnogo velikih hitova, a sastav će se vratiti nekim pesma koje dugo nije svirao.

„Nama su bitne i zaslužuju da ih na ovim koncertima obučemo u neko novo odelo“, kaže Neša Galija.

VIDEO:


Izvor: RTS