Novak Đoković u Hrvatskoj igra tenis pred navijačima

Novak Đoković u Hrvatskoj igra tenis pred navijačima

Nastup Novaka Đokovića na “Adria Tour” u Zadru igraće se pred navijačima, tvrdi njegov trener Goran Ivanišević!

On je u razgovoru za tamošnji Narodni radio potvrdio da je dobio garancije za to, tako da je donekle ispunjena Novakova želja da se ovaj regionalni turnir igra pred navijačima. Ostaje samo da se vidi hoće li publika moći i u ostale gradove, uključujući i Beograd.

– Dobili smo potvrdu da će na tribinama moći da bude polovina kapaciteta stadiona, ali nadamo se da će kroz mjesec dana moći i više – jasan je Ivanišević.

“Adria Tour” se igra u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a mečevi u Zadru planirani su 20. i 21. jun.

A učešće na tim mečevima potvrdili su i dvojica hrvatskih tenisera Marin Čilić i Borna Ćorić. Dominik Tim, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov su takođe igrači koji će učestvovati na turniru, s tim da će Bugarin jedini od pomenutih igrati u Hrvatskoj.

Turnir u Beogradu igra se 13. i 14. juna, zatim slijedi odlazak u Zadar, potom Tivat 27. i 28. juna, a “zavjesa se spušta” u Banjaluci 3. i 4. jula.

Podsjećanja radi, igraće se po “korona pravilima što znači da će setovi biti skraćeni na četiri gema i igraće se na dva dobijena seta. Na programu će biti dva jutarnja i dva večernja duela, prenosi Telegraf.

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks