Nova laž i podvala režimskog RTRS-a na račun BN TV

Nova laž i podvala režimskog RTRS-a na račun BN TV

Da bi se odbranio od javnosti i sakrio svoju bruku da su u raljama jedne političke krimogene grupacije, RTRS ponovo je pokušala da izmanipuliše zbog čega nisu dozvolili najgledanijoj BN TV pristup u digitalni sistem MULTIPLEX A pričom o navodnom multipleksu C i priči o BN TV.

Istina je da smo prije tri godine pokušali da damo doprinos bržoj digitalizaciji u BiH, koja se provodi više od deset godina i to tromošću javnih servisa, ali smo odustali od toga dolaskom njihovog bivšeg direktora Draška Milinovića na mjesto direktora RAK-a BiH.

Bili smo svjesni, a što se i potvrdilo, da će Milinović kao novi direktor RAK-a i režim koji ga tamo šalje biti kočnica za realizaciju tog projekta.

I dobro je da smo to učinili, jer pored porodice Dodik, ni u jednom poslu koji nije dio njihove priče ne možete uspjeti.

Sve ostalo je čista izmišljotina u obliku hipotetičkih pretpostavki bajne režimske perjanice koja u tekstu više puta pominje svoj izvor, a da se ni u jednom trenutku nije sjetila da pozove drugu stranu i da nas nešto pita o tome.

Ovim RTRS, nažalost, i večeras je pokazao da nisu Javni servis građana, nego samo jedna karika u zarobljenom sistemu Republike Srpske, koji je u kandžama jedne političke krimogene grupacije.

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter