Nole osvajanje Pariza slavio uz Džinovićeve pjesme a Haris najavljuje novogodišnji koncert u Beogradu


Nole osvajanje Pariza slavio uz Džinovićeve pjesme a Haris najavljuje novogodišnji koncert u Beogradu

Nakon pobjede na Mastersu u Parizu, najbolji teniser Srbije Novak Đoković održao je svoje obećanje i još jednu pobjedu u svojoj karijeri, proslavio je uz hitove velikana narodne muzike Harisa Džinovića, baš kako je i najavio nekoliko dana ranije.

Osim Noleta, uz čuvene hitove legendarnog muzičara, moći će da se vesele i Beograđani neposredno pred Novu godinu kada će čuveni umjetnik tradicionalno održati koncert u Sava centru.

Kralj meraka će 25. decembra prirediti spektakularnu zabavu na višesatnom nastupu koji Beograd već godinama obožava, a karte su već puštene u prodaju na biletarnicama Sava centra I na tickets.rs.

Osim svojih najpopularnijih hitova poput “Muštuluk”, “I tebe sam sit kafano”, “Rano je za tugu”, “Traži” I mnogih drugih, kako Haris najavljuje da će pubici predstaviti i novu pjesmu.
–  Radujem se što ću još jednom Beogradu prirediti noć za pamćenje, i pripremiti ih za novogodišnje slavlje. Pjevaću više od dva sata i zato  se spremite za dobru žurku – kaže muzičar i kao pasionirani ljubitelj tenisa koji već godinama rekreativno trenira, ne krije sreću zbog toga što njegovu muziku voli i slavni srpski teniser.

Foto naslovna: RAS Srbija
Izvor: blic.rs/srpskainfo.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks