Niti jedan niti drugi Milan ne pregovara sa Dodikom

Niti jedan niti drugi Milan ne pregovara sa Dodikom

Načelnik opštine Teslić i predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević kazao je za N1 kako niko u teslićkom SDS-u ne pregovara s Miloradom Dodikom te da ne postoji nikakav aranžman.

"Dodik bi jedino mogao pregovarati sa predsjednikom Opštinskog odbora SDS Teslić Milanom Kasipovićem ili sa mnom, ali sa sigurnošću mogu reći da niti jedan niti drugi Milan ne pregovara s Miloradom Dodikom. Sa mnom se takvi aranžmani ne mogu, nisu mogli, niti će se praviti, niti je neko pokušao. S punom odgovornošću tvrdim da Opštinski odbor SDS-a u Tesliću ne radi aranžman. Jedini aranžman koji bi SDS u Tesliću pravio je sa biračima, stanovnicima koji su nas birali da vodimo ovu zajednicu od 2012. godine", rekao je Miličević u Danu uživo.

Kazao je kakoga niko od članova SDS-a nije ni pitao za tvrdnje koje je iznio Dodik niti su te izjave unijele nemir u stranku.

"Nisam imao nijedno pitanje koje mi je bilo ko postavio o tome osim medija jer se mi ovdje jako dobro poznajemo i znamo ko šta misli i radi. To je trebao biti pokušaj unošenja nemira, ali je ta izjava zainteresovala više druge stranke, a ne SDS. Nisam osjetio tu zabrinutost u svom okruženju", kazao je.

Na pitanje da li će biti kandidat za načelnika opštine Teslić na ovim lokalnim izborima, kazao je kako još nije donio tu odluku.

Komentirajući odluku SDS-ovih odbornika da ne učestvuju u radu Skupštine Opštine Teslić, kazao je kako je "postalo ispod svakog nivoa dostojanstva bilo kojeg čovjeka učestovati u radu Skupštine te da podržava odluku odbornika SDS-a.

Izvor: ba.n1info.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks