Ninu Badrić zvali da kopa krompir kako bi preživela krizu, a ona ovako odgovorila! (Foto)

Ninu Badrić zvali da kopa krompir kako bi preživela krizu, a ona ovako odgovorila! (Foto)

Pevačica Nina Badrić nedavno je bila akter neprijatnog događaja. Naime, nakon što je Nina apelovala na državu da pomogne pevačima, da u vreme pandemije koronavirusa mogu da rade svoj posao, a da ne ugroze svoje i zdravlje drugih, oglasila se žena koja je prati na Instagramu u poruci koja je zapalila region. 

Naime, ona je Badrićevu pozvala da pođe sa njom da kopa krompire, kako je zarada dobra, ali da ne dolazi u ekskluzivnoj haljini od nekoliko hiljada evra, kojom se pohvalila nekoliko dana pre na Instagramu, što je ujedno bio sakrastični osvrt na Ninin apel.

Foto: Nina Badrić/dnevnik.hr

U pevačicinu odbranu stali su mnogi, kolege, ali i umetnici poznati javnosti, kao i fanovi. Pevčica Tijana Dapčević je objavila svoju sliku koja je nastala nekoliko godina pre, na kojoj se vidi da obrađuje baštu, a time je želela da poruči da svako treba da radi ono što voli i da je u tome poenta srećnog života, ali i da ovakvi fizički poslovi nisu nešto čega se bilo ko može stideti. 

Nakon ovoga, oglasila se i Badrićeva, a sada je nakon svega objavila veoma zanimljivu fotografiju na Instagramu. 

Pevačica je pozirala u jednoj prodavnici specijalizovanoj za prodaju voća i povrća.

Badrićeva izgleda fenomenalno u kratkoj crvenoj haljini, okružena lukom, papričicama i paradajzom. 

Foto: Nina Badrić/Instagram

- Hvar je nama mila majka - napisala je pevačica u komentaru fotografije u prilogu, čime je pokazala da glamur nije nešto što ide uz luksuzne i skupocene haljine, već ono što počiva u ženi koja je svesna svojih kvaliteta.

Foto naslovna: slobodnadalmacija.hr
Izvor: srbijadanas.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks