Nina Kraviz nastavlja dominaciju: Objavljen 20. album pod njenom etiketom


Nina Kraviz nastavlja dominaciju: Objavljen 20. album pod njenom etiketom

Ikona tehno zvuka Nina Kraviz slavi novi jubilej – 20 objavljenih izdanja pod njenom etiketom трип. Posljednja kompilacija „Don’t Mess With Cupid, Cos Cupid Ain’t Stupid” ugledala je svjetlost dana 20. jula, a okuplja majstore elektro zvuka od Rusije do Irske.

Najnovije izdanje zvijezde ovogodišnjeg Sea Dance-a sadrži 10 traka, a opisane su kao svojevrsni omaž elektronskoj muzici. U pitanju su neobjavljeni materijali i "esencijalni dragulji", poput Biogenovog "Hekagraphic", izgubljene numere Richarda D. Jamesa, ostvarenja Bjarkija, Ekosa, ali i Ninina nova mistična numera “Opa”.

Svaka traka oslikava jednu priču, a cio album odaje utisak putovanja kroz svojevrsni zvučni pejzaž. Numere su strukturirane tako da se savršeno nadovezuju i pogodne su za miksanje, a kad slušalac zavrti taj muzički točak teško ga može kontrolisati.

Jedan od najvećih ženskih DJ-eva današnjice ne krije zadovoljstvo zbog novog uspjeha, pa je sreću podijelila sa fanovima koji je prate na društvenim mrežema.

“Nevjerovatno, ali istinito! трип postoji četiri godina, a već broji 20 izdanja koji se mogu opisati kao zbirka 247 traka 25 muzičara iz Rusije, Islanda, Britanije, Italije, Portugalije, Japana, Finske, Holandije, Njemačke, Izraela. Postajemo prava porodica istomišljenika koja raste iz godine u godinu. Zahvalna sam i velika mi je čast što imam priliku da sarađujem sa toliko talentovanih i posebnih umjetnika”, napisala je između ostalog Nina.

“Don’t Mess With Cupid, Cos Cupid Ain’t Stupid” već ima hiljade pregleda na YouTube-u, a sudeću prema ranijim ostvarenjima, neminovan je uspjeh i najnovijeg Nininog projekta.

Nina na zatvaranju Tomorrowlanda u miks ubacila i singl od Dax J-a!

Nenadmašna Nina Kraviz nesporna je hedlajnerka vodećih svjetskih festivala, pa je tako i na Tomorrowlandu priredila žurku za pamćenje. Kao i uvijek, razdrmala je publiku odvažnim setom i priredila im posebno iznenađenje. U svoj miks ubacila je singl još jedne zvijezde ovogodišnjeg Sea Dance-a, Dax J-a “No Redemption”, nakon čega je publika na Atmosphere stejdžu proključala.

U njenom opusu uživaće i publika u Crnoj Gori na petom jubilarnom Sea Dance festivalu, koji će biti održan od četvrtka 30. avgusta, do subote 1. septembra.

Ulaznice za ovogodišnje jubilarno peto izdanje festivala su u prodaji po cijeni od 24.99 eura, a u opticaju je i akcija 4+1 u okviru koje za letiri kupljene ulaznice, peta stiže gratis.


Izvor: magazini