Nile Rogers otvorio Sea Dance u Budvi


Nile Rogers otvorio Sea Dance u Budvi

Jubilarni, peti muzički festival Sea Dance počeo je večeras na novoj lokaciji, plaži Buljarica u Budvi.

Ovogodišnji Sea Dance otvorila je muzička ikona i jedan od najvećih producenata ikada – Nile Rogers.

Koncerte, koji će se prepričavati još godinama, prirediće i holandski DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike, lideri svjetske elektronske scene Paul Kalkbrenner i Nina Kraviz, belgijska DJ zvijezda Lost Frequencies, zvijezda nove generacije Alice Merton, i brojni drugi.

Organizatori su ranije saopštili kako će, u čast jubileja Sea Dance festivala, produkcija na glavnoj festivalskoj bini biće podignuta na potpuno novi nivo, donoseći scenu kakva na crnogorskom primorju još nije viđena.

"Kompletan produkcijski tim sa glavne pozornice Exita u sedam šlepera donosi čak 50 metara široku scensku konstrukciju s čijih će krila "svirati" famozna Anya, najprestižniji i najmoćniji razglas današnjice sa revolucionarnom adaptivnom tehnologijom za najveće stadione. Zaslužna za ovaj "svemirski brod" na Buljarici je kompanija Sky Music, regionalni lider u produkciji. Dio industrijske zone na kome se nalazi fabrika, tokom festivala biće odjeven u novo ruho, kroz efekte svjetlosnog bojanja, mađarske umjetničke ekipe La luz", navodi se u saopštenju.


Izvor: RTV CG