Nikolina Pišek tvrdi da je izbačena na ulicu iz vile u Hrvatskoj


Nikolina Pišek tvrdi da je izbačena na ulicu iz vile u Hrvatskoj

Voditeljka Nikolina Pišek, kako tvrdi, imala je problema na ljetovanju u Kašteli i da je iz vile, zajedno sa svojom porodicom istjerana na ulicu. Ona je za sve okrivila vlasnika objekta u kojem je boravila.

Uredno smo sklopili ugovor s agencijom i platili pola iznosa unapred, ni ne sluteći da ćemo biti isterani, poniženi i pokradeni", rekla je Nikolina za "Slobodnu Dalmaciju".

Ona je nakon toga na Instagramu objavila kratku poruku. "Rok me bejbe! Koji je najbolji vic o Hrvatima i Slovencima? Da od tri postojeća slovenska kriminalca na svijetu naletiš na jednoga!", napisala je Nikolina. "Nadam se da ćete uzeti advokate", napisao je Nikolini jedan pratilac na Instagramu.

Inače, vlasnik vile je negirao krivicu. "Uništavali su mi kuću. I premda sam ih na to stalno upozoravao, nisu prestajali, a na kraju su mi još i zapretili. Uvijek se trudim oko gostiju, nikada prije, ponavljam, nikada ni sa kim nisam imao problema", rekao je on.

Nikolina je za pomenuti list rekla da su dvanaestog dana boravka u noći s četvrtka na petak, 30. na 31. jula, ona, porodica i prijatelji, izbačeni,na ulicu, prilikom čega je njen suprug Vidoje Ristović napadnut od strane vlasnika vile Roka Gale. Nikolinina kći Hana zbog stresa je pala u nesvijest i završila na Hitnoj, a iz vile im nikad nisu vraćene stvari u vrijednosti između 275 i 300 hiljada evra.

Izvor: nezavisne.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks