Nikolija: Svjesna sam svojih dometa


Nikolija: Svjesna sam svojih dometa

Pjevačica Nikolija Jovanović trenutno je jedna od omiljenih zvijezda među mlađim generacijama. Kombinacija hip-hopa, popa, densa, folka i elektronske muzike, donijela joj je masovne preglede na Jutjubu i nastupe širom regiona, a uspjela je da izađe iz sjenke majke Vesne Zmijanac.

“Studirala sam u Grčkoj. Tamo sam pokušala da pokrenem karijeru, izdala singl na engreskom, ali to nije prošlo kako treba. Završila sam fakutet za menadžment na američkom koledžu u Atini, a onda sam odlučila da se vratim u Srbiju”, rekla je Nikolija.

Po povratku u Beograd, na nagovor druga i pjevača Milana Stankovića, pošla je u Atelje Trag i napravila pjesmu “Ćao zdravo”.

“Bilo je svakakvih reakcija, ali bolje i loše reakcije nego nikakve. Kada dobijete reakciju publike poslije je lakše da je kalupite kako želite”, rekla je Nikolija.

Iako je talentovana za pjevanje, nju estrada nije zanimala. Tek kasnije je proradila želja za scenom.

“Znam da pjevam, ali nisam se ugledala na majku. Svjesna sam sebe. Ne pjevam ni blizu kao, recimo, Marija Šerifović. Da pjevam kao ona, a izgledam ovako, možda bih se usudila da pravim svjetsku karijeru”, navela je ona.


Izvor: IDJ hot