Nezapamćena tragedija: U nesreći kod Mrkonjić Grada poginuli roditelji i beba (Foto/Video)

Nezapamćena tragedija: U nesreći kod Mrkonjić Grada poginuli roditelji i beba (Foto/Video)

POZNATI IDENTITETI - Kod Mrkonjić Grada poginuli univerzitetski profesor, njegova supruga i četveromjesečna beba. Temimović je bio profesor na Odsjeku za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko sedam sati dogodila u mjestu Čađavica, u općini Ribnik, poginuli su Emir Temimović, njegova supruga Ramajana i njihova četveromjesečna beba, javlja Dnevni avaz.

Temimović je bio profesor na Odsjeku za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu. – Došlo je do sudara kamiona Mercedes i automobila Renault, pri čemu su smrtno stradala tri lica. Radi se o supružnicima koji su na mjestu ostali mrtvi, dok je njihova beba prevezena u Dom zdravlja i nažalost ljekari su samo mogli da konstatuju smrt – rekla je portparol PU Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Ona kaže da je uviđaj izvršio dežurni tužilac i saobraćajna policija PS Ribnik. Naloženo je da se uradi obdukcija tijela stradalih, kao i sva potrebna vještačenja kako bi se utvrdio tačan uzrok i okolnosti nesreće.

Prema nezvaničnim informacijama, do sudara je došlo kada je vozač Renaulta, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom, prešao u lijevu saobraćajnu traku i direktno podletio pod kamion.

Izvor: avaz.ba/fokus.ba

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Čađavici kod Mrkonjić Grada stradali su roditelji i četvoromjesečna beba, saznaje Srpskainfo.

Foto: Nesreća kod Mrkonjić Grada/klix.ba

Vozač automobila u kojem se nalazila beba je iz za sada nepoznatih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku i podletio pod kamion.

Foto: Nesreća kod Mrkonjić Grada/novosti.rs/O.Matavulj

Srpskainfo saznaje da su nastradali iz Ključa i da su krenuli za Sarajevo. – Uviđajem je utvrđeno da je vozač automobila iz nepoznatih razloga podletio pod kamion. Nastradala je cijela porodica- objasnio je izvor Srpskainfo.

Od siline udara oba vozila su sletjela s puta, a užasnoj sceni smrskanog automobila najbolje svjedoči video snimak sa mjesta nesreće. Vozač automobila u kojem se nalazila beba je iz za sada nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i podletio pod kamion. – Uviđajem je utvrđeno da je vozač automobila iz nepoznatih razloga podletio pod kamion. Nastradala je cijela porodica – objasnio je izvor Srpskainfo.

VIDEO:

 

Foto naslovna: novosti.rs/O.Matavulj

Video: klix.ba

Izvor: srpskainfo.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks