Nezapamćena sumanutost: Brat policijskog moćnika godinama nekažnjeno siluje rođenu majku


Nezapamćena sumanutost: Brat policijskog moćnika godinama nekažnjeno siluje rođenu majku

Majka godinama prijavljuje sina zbog silovanja i incesta, a policija ovakvo monstruozno zlostavljanje kontinuirano zataškava. Nesrećna žena ima peh da je rođena tetka policijskom načelniku, koji umjesto nje štiti brata silovatelja.

Narodni poslanik Milan Tubin zaintrigirao je regionalnu javnost poslaničkim pitanjem ministru Draganu Lukaču o zataškavanju prostitucije od strane policijskih struktura PU Prijedor. Mnogo gadna tema o kojoj na blogu uskoro slijede detaljne informacije. Ministar policije zatražio je od poslanika konkretne podatke, te najavio adekvatno institucionalno reagovanje. 

No, obećanja su jedno, a iskustvo nas upozorava da trebamo biti poprilično skeptični prema Lukačevom "suzbijanju prostitucije". Vajni ministar decenijama kotira kao capo di tutti capi banjalučke elitne prostitucije i od takvog teško možemo očekivati konkretne rezultate na planu suzbijanja sopstvene "dopunske djelatnosti". Pored ubistava, droga, pranja novca, tenderskih krađa, iznuda i inih kriminalnih djelatnosti (vidi: RECEPT BOGAĆENJA POLICIJSKIH LOPUŽA: Koliki je tal ministra Lukača?! ). 

Najavio je ministar hitne provjere preko direktora policije i načelnika PU Prijedor, čime u startu dolazimo do drugog osnova sumnje u Lukačeve iskrene namjere razotkrivanja istine oko navoda poslanika Tubina. Šta realno možemo očekivati od načelnika PU Prijedor Sretoje Vujanovića kada su kriminogeni i kriminalni seksualni akti u pitanju pokazuje SKANDAL kakav javno prezentujem? Mještanima Kozarske/Bosanske Dubice dobro je poznata ova višegodišnja mučna i ljudskom umu nepojmljiva priča, iako se sistemski zataškava i neprocesuira.

U centru ove monstrozne afere jeste rođena tetka načelnika Vujanovića. Nesrećna žena godinama je prijavljivala rođenog sina zbog teških oblika fizičkog i duševnog zlostavljanja, uključujući i višestruka silovanja. Dobro ste pročitali: SIN GODINAMA SILUJE ROĐENU MAJKU! Nesrećna žena policijskoj stanici u Dubici prethodnih godina VIŠE PUTA je prijavljivala silovanje i sina silovatelja, ali su njene prijave završavale u ladicama komandira koji je na toj poziciji zahvaljujući načelnicima Sretoji Vujanoviću i Daliboru Ivaniću. Govorim o likovima kakve je poslaničkim pitanjem sada prozvao poslanik Tubin, a dovoljno je podsjetiti na moj tekst LUKAČU I KOSTREŠEVIĆU JAVNO: Ko će zaštititi teško zlostavljane službenice PU Prijedor?.

Suština problema proizilazi iz činjenice da načelnik Vujanović štiti brata silovatelja protiv rođene tetke kao žrtve ovog monstruma. To što manijak tuče i teško zlostavlja sopstvenu majku težak je problem, ali višegodišnja SILOVANJA INCESTOM može zataškavati samo idiot jednak silovatelju. Uostalom, čest je slučaj da se braća međusobno "razumiju", a o nasilništvu, preljubništvu i drugim devijacijama načelnika Sretoje Vujanovića pisao sam nebrojeno puta.

Stanovništvo Dubice, posebice naselja Knežica, odlično zna ko je brat načelnika Vujanovića jer se ovaj ponaša kao lokalni šerif. Prijavljuje ljude za svaku sitnicu, prijeti, provocira... I, najgore u svemu, po njegovim prijetnjama policija dolazi i djeluje. Sa duge strane javna je tajna šta idiot čini rođenoj majci, pa i koliko puta je zbog toga prijavljivan. Rezultat: građani nemaju povjerenja u rad policije. Ma gadi im se policija koja okreće glavu od predmetnih sumanutosti, a reaguje po prijavama teškog umobolnika.

Radio je kao lugar u lokalnom šumskom gazdinstvu i otjeran je sa posla bez obzira na "leđa" u vidu brata načelnika. Dozlogrdio je i bogu i narodu. Elem, moćni brat mu je uspio izdejstvovati penziju, normalno nezakonitim putem, tako da silovatelj majke ima osiguranu egzistenciju izvan zatvorskih ili bolničkih zidina. To je, dopadalo se nekom ili ne, stvarnost Republike Srpske u kakvoj teško možemo vjerovati obećanjima ministra policije povodom problematizovane prostitucije.

U konačnici moram podsjetiti javnost da je potpisnik ovih redova (tada kao kriminalistički inspektor) uhapsio prijedorskog "kralja prostitucije" Milorada Milakovića i prikupio dokaze koji su mu donijeli devet godina zatvora. Bukvalno sam razbio kriminalnu organizaciju porodice Milaković koja je kroz seksualno ropstvo eksploatisala preko 240 nesrećnica. Nakon te akcije stvari više nikada nisu bile iste, odnosno desetine javnih kuća prijedorske regije jednostavno je pozatvarano. 

Pisao sam i o radu na međunarodnom predmetu protiv braće Ćulum, po zahtjevu njemačke policije u predmetu "međunarodnog vrbovanja radi prostitucije", šta samo po sebi dokazuje reference kada je ovaj pojavni oblik kriminala u pitanju. Preko slučaja ubistva Davida Dragičevića objelodanio sam mnoštvo informacija o involviranosti ministra Dragana Lukača u organizovani kriminal u domenu prostitucije, gdje podsjećam na tekst: Zastrašujuće razmjere zataškavanja policijskog ubistva Davida Dragičevića

Prednje pominjem samo kako bih ukazao da moja skepsa u ministrovo obećanje nije neosnovana, odnosno zbog čega sumnjam da po ovoj aferi javnost može očekivati konkretne rezultate. Najmanje rezultate možemo očekivati od "kralja prostitucije" Republike Srpske - ministra Dragana Lukača. Normalno, ljudi imaju pravo znati istinu i sa te strane radim određene provjere, pa se javnost može nadati istini bar od strane ovog nezaposlenog blogera sa referentnim iskustvom i zaslugama na planu suzbijanja ovih i srodnih devijacija. 

Nastaviće se...

Piše: Borislav Radovanović
Izvor: radovanovicborislav.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter