Nevjestina drugarica napravila haos na svadbi? Otkriveno ko stoji iza krađe 23.000 evra od mladenaca

Nevjestina drugarica napravila haos na svadbi? Otkriveno ko stoji iza krađe 23.000 evra od mladenaca

Policija je uspjela da rasvjetli krađu novca sa svadbe u selu Borač kod Knića, i otkriveno je ko je mladencima ukrao 23.000 evra koje su dobili od gostiju.

Kako piše portal U centar pljačka porodice Marković dogodila se 23. juna i tada je ukradeno 23.000 evra od poklona i novca koji je pripremljen za troškove svadbe.

Kako navodi ovaj portal, novac je ukrala mladina drugarica!

– Drugarica mlade je ušla u sobu da se presvuče i primijetila gdje se ostavljaju koverte sa novcem. Odmah je skovala plan. Ostavila je otvoren prozor i poslala poruku nekom njenom prijatelju. Dok je bila na vjenčanju on je ukrao pare. Ostali dio dana ona je provela na veselju – navodi izvor ovog portala.

Kako se dodaje, njih dvoje su uhapšeni.

Krađa je otkrivena kada je domaćin trebalo da plati troškove. Odmah je obavještena policija i obavljen je uviđaj.

Mladenci iz sela Borač nisu jedini kojima su lopovi upropastili svadbeno veselje. Sličan slučaj dogodio se i u okolini Prokuplja 2017. godine. Mladoženja Miljan J. iz Prokuplja na trenutak je napustio svadbu i vratio se u stan, kada je shvatio da je obijen. Odmah je slučaj prijavio policiji, pa je prvu bračnu noć proveo u stanici dajući izjavu.

Prema njegovim riječima, mladoženja Miljan J. izjavio je da lopov nije ukrao novac koji su on i supruga dobili za svadbu jer vjerovatno nije uspio da ga pronađe. Istragom je utvrđeno da nedostaju samo dvije flaše pića.

Izvor: srpskainfo.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter