Nevjerovatna drskost: Petrović potpisao novi Ugovor, još 7,5 miliona za reklame preko GRUDIS-a (Video)


Nevjerovatna drskost: Petrović potpisao novi Ugovor, još 7,5 miliona za reklame preko GRUDIS-a (Video)

Nova neviđena drskost, bahatost i bezobrazluk osionog Luke Petrovića, koji umjesto da položi račune narodu i odgovara za zlodjela potpisuje nove štetne Ugovore. I dok se javnost danima komeša a mediji izvještavaju o prebacivanju skoro milion maraka (790 000 KM bez PDV-a) za navodno reklamiranje Elektroprivrede RS preko firme „Iksplod medija“ odbornika SNSD-a Aleksandra Bodiroge, direktor Elektroprivrede Luka Lučiano Petrović je potpisao novi skandalozni Ugovor o navodnom reklamiranju, vrijedan čak 7,5 miliona maraka ( 6 494 000 KM bez PDV-a). Nevjerovatno iživljavanje, pljačka i izvlačenje para za kupovinu izbora.

Još drskije je što je Petrović Ugovor sklopio sa firmom GRUDIS D.O.O iz Banjaluke koja je u vlasništvu izvjesnog Dejana Grujičića. U više navrata tokom dana pozivao sam Grujičića da provjerim detalje Ugovora, koga će i kako promovisati, ali niko se iz firme nije javljao niti odgovarao na poruke i pitanja.

Najtužnije u ovom novom kriminalnom i štetnom korupcionaškom poduhvatu izvlačenja javnog novca je činjenica da se firma Grudis iz Banjaluke primarno bavi prodajom i ugradnjom led rasvjete i da nema nikakve veze sa marketingom.

Firma Grudis ima svega 3 zaposlena radnika, u 2022. godini imala je 719 318 maraka prometa, čak 10 puta manje nego što je vrijednost Ugovora koji je danas potpisala sa Lukom Petrovićem i Elektroprivredom Srpske. Zanimljivo da gazda Dejan Grujičić, koji treba da promoviše i reklamira Elektroprivredu Republike Srpske, ima svega 70 pratioca na svom YouTube kanalu, pa je u prosjeku za promociju od Luke dobio čak 100 000 maraka po svakom pratiocu.

Otimačina, drskost, bahatost i beskrupuloznost čelnika režima, poput gen-seka Partije i direktora Luke Petrovića, prešla je sve granice i ništa slično do sada nije viđeno na ovim prostorima. Iako je tužilaštvo i pravosuđe pod kontrolom Mafije i vladajuće Partije sve papire, obimne dokaze i dokumenta dostavićemo u Dopuni Krivične prijave Okružnom tužilaštvu u Trebinju i Specijalnom tužilaštvu Republike Srpske za organizovani kriminal u Banjaluci, jer je pravda spora ali dostižna.

 

Kao što sam sinoć najavio, danas je Luka ponižavao majke iz višečlanih porodica, predstavnike raznih udruženja i organizacija, kojima daju mrvice od dobiti Elektroprivrede kako bi pred kamerama Herceg televizije branili njegov kriminal i predstavljali ga kao dobrotvora od narodnih para. Tako sramno i nečasno da je svaki komentar suvišan, a neka pravda bude osveta za sve. Ovakvo nečasno ponašanje i ponižavanje raznih kategorija izaziva gnjev i ogorčenje naroda  ali sloboda je nadimak ruke, još je nešto više od pola godine do oktobra, kada ćemo tirjanima stanuti nogom za vrat i raskinuti ropske lance i okove.

Piše: Nebojša Vukanović
Foto naslovna: Capital
Video: Herceg Televizija
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter