Nevjerovatan preokret: Nakon uspješne -Granica postoji- SNSD pokreće novu akciju -Granica ne postoji-!


Nevjerovatan preokret: Nakon uspješne -Granica postoji- SNSD pokreće novu akciju -Granica ne postoji-!

Novom akcijom ćemo označiti  da granica ne postoji između predsjednika Dodika i naroda, da je narod bezgranično odan svom predsjedniku, da mu bezgranično vjeruje...

Nakon veoma uspješno provedene akcije 'Granica postoji', pokrećemo novu akciju pod nazivom 'Granica ne postoji' koja nije negacija prethodne, već njen prirodni nastavak.

Novom akcijom ćemo označiti  da granica ne postoji između predsjednika Dodika i naroda, da je narod bezgranično odan svom predsjedniku, da mu bezgranično vjeruje i da nam u tome ni nebo više nije granica!

Sa novih 140 miliona maraka u rebalansu budžeta, koje nam je narod velikodušno poklonio, mnogo toga ćemo uraditi za narod, a ovi što se bune jer su dobili malo novca, pogotovo džangrizavi radnici u kulturi, nek nauče da se pokriju sa onoliko jorgana koliko imaju.

Kao što to čini i predsjednik Dodik koji je, pored skromnih 55,6 miliona maraka, dobio još samo pola miliona, pa opet nikome ne kuka, iako ni njemu nije lako. Nego je čak odlučio da dio svog skromnog budžeta podijeli narodu u našoj novoj akciji!“, saopštio je Izvršni komitet SNSD-a, navodeći najvažnije stavke na koje će dio budžeta biti potrošen.

„Pored lopti, svesaka i olovaka i drugog pribora za učenike i studente, sve sa likom predsjednika Dodika, mi ćemo u ovoj akciji svim našim starijim sugrađanima pokloniti velika pakovanja čuvene 'kreme za vječnu mladost' koju smo nedavno napravili u našim laboratorijama, a kojom se i predsjednik lično maže pred spavanje svake noći. U njoj se krije jedna od tajni njegove dugovječne političke mladosti, a ta krema isto tako može pomoći svakome ko želi da vjeruje da će ostati bezgranično mlad sa predsjednikom Dodikom na čelu.

Dalje, svim zainteresovanim muškarcima poklonićemo čuveni melem koji je napravio doktor Nikola Špirić od drvarske drenjine, sa porukom 'ko god je ovaj napitak od drena pio, on je za žene dobar bio'.

Melem će biti u bocama od po litar, isto sa etiketom sa likom predsjednika Dodika, što će konzumentima dodatno garantovati da će biti zdravi k'o dren, to jest k'o predsjednik.

Tu su i drugi razni melemi koje su napravili naši doktori u našim laboratorijama, koje ćemo svima poklanjati takođe sa etiketom sa likom predsjednika Dodika: za miran san, creva, bešiku, cirkulaciju, mršavljenje i tako dalje.

Da budete bezgranično zdravi i pravi i u glavi i u tijelu i u duši, isto kao predsjednik!”, ističe se u saopštenju Izvršnog komiteta SNSD-a.

„U ovoj akciji besplatno ćemo podijeliti našim vjernim građanima i milion ogrtača, pelerina i kabanica sa Dodikovim likom, ne samo da biste demonstrirali bezgraničnu solidarnost sa predsjednikom pred raznim drekavcima i karakondžulama koji nasrću na njega, već da biste se i sami superiorno odbranili ako na vas sutra nasrnu, a nasrnuće!

Ogrnuti tim kabanicama i pelerinama, uz dreku i viku, vi ćete ih mnogo lakše otjerati od sebe, jer je već naučno dokazano da je predsjednik Dodik svojim markantnim i prodornim glasom otjerao od sebe mnoge drekavce koji inače strašno dreče, ali ne jašu čovjeka i ne skaču mu na leđa: to rade karakondžule, ali u susretu sa predsjednikovom pojavom i one su bježale pred njim, plašeći se da on njih ne zajaše!

Tako će ustuknuti i pred svima vama koji budete nosili ogrtače sa predsjednikovim likom. Jer i te karakondžule odlično znaju da je predsjednik Dodik jači od njih: kome je on skočio na leđa ili ga uzjahao, taj se nije dobro proveo!“, poručili su iz Izvršnog komiteta SNSD-a.  

Tekst je satiričnog sadržaja

Piše: Slobodan Durmanović
Foto naslovna: D. Rakita
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter