Neupućeno i neinformisano OJT Banjaluka: Još nismo dobili obdukcioni nalaz u slučaju smrti Dragana Miletića

Neupućeno i neinformisano OJT Banjaluka: Još nismo dobili obdukcioni nalaz u slučaju smrti Dragana Miletića

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka tvrde da još nisu dobili obdukcioni nalaz u slučaju smrti Dragana Miletića. Miletić je na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske preminuo prošle sedmice. U tu zdravstvenu ustanovu primljen je nakon što je uhapšen zbog pokušaja ubistva.

Miletić je na UKC dovezen direktno iz Policijske stanice Centar. Iz Policijske uprave Banjaluka za sada odbijaju da o ovom slučaju daju bilo kakve informacije a sva pitanja adresiraju OJT Banjaluka.

“Po naredbi OJT Banjaluka obavljena je obdukcija preminulog Miletić Dragana. Tužilaštvo do sada nije zaprimilo nalaz obdukcije a po zaprimanju istog utvrdiće da li postoji osnov sumnje da je smrt Miletić Drasgana u uzročno posljedničnoj vezi sa izvršenjem nekog krivičnog djela ili nije“, odgovor je Okružnog tužilaštva Banjaluka.

U OJT Banjaluka tvrde da Miletić nakon hapšenja nije predat u njihovu nadležnost jer je došlo do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja. Ono što je upitno jeste koliko vremena je Miletić proveo u stanici policije nakon hapšenja a prije nego što je u kritičnom stanju, kako su naveli iz UKC RS, dovezen u bolnicu.

Dragan Miletić uhapšen je u noći sa 1. na 2. april ove godine nakon što je u jednom banjalučkom lokalu napao više ljudi nanoseći im povrede flašom i nožem. Na UKC je primljen 2. aprila.

Iako javnost sumnja da je Miletić preminuo nakon prebijanja u policiji u Policijskoj upravi Banjaluka i MUP RS još nisu našli za shodno da se oglase o ovom slučaju.

Foto naslovna: Policijska uprava Banja Luka/Gerila.info
Izvor: gerila.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter