Nekad najlepša žena svijeta - Ne može držati oči otvorene od previše botoksa (Foto)

Nekad najlepša žena svijeta - Ne može držati oči otvorene od previše botoksa (Foto)

Za ovom su glumicom nekad uzdisali baš svi muškarci, savršena linija, mačkaste oči, punije usne i duga, crna kosa, piše Dnevnik.hr.

Megan Fox godinama je bila pri vrhu lista najpoželjnijih žena svijeta, a onda je počela pretjerivati s botoksom.

Iako nije tajna kako se usavršavala kod plastičnog hirurga od svojih početaka u Hollywoodu, slavna glumica očito ne zna kada je dosta, pa je posljednjim fotografijama na Instagramu šokirala čak i najvjernije obožavatelje.

„Neki dan smilila sam 300 selfieja, a na njih 297 izgledala sam kao truplo. Evo tri koja su uspjela“, pokušala se našaliti na svoj izgled Megan, ali niko nije ostao previše impresioniran.

„Draga Megan, prestani koristiti botoks. Volim te, ali počinješ ličiti na Azijatkinju“, poručila joj je jedna obožavateljica, do su drugi komentirali kako jedva drži oči otvorene.

„Žena mačka“, bio je još jedan u nizu komentara na njezin novopečeni izgled, a vama ostavljamo da sami prosudite je li bolje izgledala prije ili sada.

Fotografije pogledajte na linku: https://www.radiosarajevo.ba/magazin/showbiz/nekad-najseksi-zena-svijeta-ne-moze-drzati-oci-otvorene-od-previse-botoksa/347907

 

Izvor: dnevnik.hr/radiosarajevo.ba