Nebojša Vukanović upozorava: Ne može se Dom naroda dati jednom čovjeku - Vladajući podržavaju nasilje (Video)

Nebojša Vukanović upozorava: Ne može se Dom naroda dati jednom čovjeku - Vladajući podržavaju nasilje (Video)

Buran sastanak pred prvu sjednicu Narodne skupštine Srpske – vladajuća koalicija podržava nasilje. Prvi konsultativni sastanak lidera parlamentarnih stranaka koje imaju poslanike u novom sazivu Narodne skupštine Republike Srpske, bio je poprilično buran, a jasno je nakon glasanja da će se DNS, SPS i vjerovatno Klub Pokret za državu pridružiti tzv „vladajućoj koaliciji“, jer su podržali sve prijedloge režima.

Jasno sam na sjednici, ali i na konferenciji za novinare upozorio na opasnost da se jednom čovjeku i jednoj Partiji daju ključevi od svih vrata u državi, jer se u protekle četiri godine uvidjelo kakve su posledice kada je SNSD imao 4 delegata u Domu naroda Parlamenta BiH.

Nisam na Kolegijumu dobio odgovor na pitanje zašto Narodna skupština Republike Srpske ovaj put nije raspravljala o ANP-u zvanom Program reformi NATO, kao mi odgovor na pitanje da li će BiH naredne godine postati punopravni član NATO-a!

Ispred PDP-a Igor Crnadak postavio je pitanje učestalih napada i provokacija od strane pristalica režima na poslanike, te tražio da se to osudi, ali to nisu željeli da prihvate lideri i predstavnici vladajućih stranaka.

 

Pogledajte izjave za medije nakon konferencije za novinare…

 

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter