Nebojša Vukanović: RTRS je Fabrika mržnje, laži i zla okovana kriminalom (Foto/Video)


Nebojša Vukanović: RTRS je Fabrika mržnje, laži i zla okovana kriminalom (Foto/Video)

Na kraju Sedme redovne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske raspravljalo se o četvorogodišnjem izvještaju o radu zarobljenog Javnog medijskog servisa Republike Srpske, Fabrike mržnje, laži i zla zvane RTRS! Izgleda da je Dodik dobrica i „mala maca“, što bi narod rekao, kako su osioni, drski i bahati mnogi njegovi kadrovi.

Odavno neko nije pokazao toliko drskosti, arogancije, bahatosti i nepoštovanja prema poslanicima Narodne skupštine Republike Srpske kao osiona direktorica RTRS-a Dijana Milanković, jer umjesto da pristojno odgovori na mnoga pitanja ona je sebi dala za pravo, uz podršku Stevandića, da vrijeđa, omalovažava, drži slovo i lekcije opozicionim poslanicima.

Nevjerovatne su razmjere kriminala, korupcije i zloupotreba direktorice Milanović i njenih saradnika, za koje će kad-tad odgovarati, ali su mnogo pogubnije posledice višegodišnjeg trovanja i sluđivanja nacije, podrške kriminalu, progonu svih koji govore istinu, bore se protiv zla i Mafije, koja uništava sve pred sobom, sramnog izvještavanja i rada RTRS-a.

Kako su lažirani Revizorski izvještaji o radu RTRS-a od strane Aleksandra Džombića, bivšeg premijera? Zašto 4 godine Izvještaji o radu nisu dostavljeni narodnim poslanicima? Ko su najodgovorniji urednici, koji nečasno rade posao u interesu korumpiranih političara, i kako se izvlači ogroman novac iz RTRS-a štetnim Ugovorima i poslovima?

Pogledajte diskusije poslanika Kluba za pravdu i red o radu RTRS-a…

 

VIDEO:

 

VIDEO:

 

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/Nebojša Vukanović/Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter