Nebojša Vukanović proglasio pobjedu: Uzmiču i odustaju od poskupljenja struje (Foto/Video)


Nebojša Vukanović proglasio pobjedu: Uzmiču i odustaju od poskupljenja struje (Foto/Video)

Jutros sam bio u Regulatoronoj komisiji za energetiku Republike Srpske, kako bi članovima Komisije i predsjedniku Vladu Vladičiću poslao jasnu poruku da ćemo se suprostaviti namjerama i da ne smiju povećavati cijenu struje, da građani plaćaju ceh pogrešne politike, kriminala, zloupotreba, partijskog zapošljavanja, izvlačenja novaca. Regulator treba da vrši kontrolu i nadzor, sprečava nekontrolisano zapošljavanje bez konkursa partijskih aktivista i štetne Ugovore a ne da izlazi u susret stalnim zahtjevima za poskupljenje.

U Regulatornoj sam dobio informaciju da je Vladičić na sastanku u Banjaluci, a nakon par sati stigla je potvrda da je održao sastanak sa Lukom Petrovićem, Dodikom, Viškovićem i Đokićem, te da su donijeli odluku da neće poskupiti struja u narednom periodu, kako je to najavljivao Luka Petrović.

Izgleda da su čelnici režima ozbiljno shvatili naša upozorenja i poruke, da će se suočiti sa otporom i protestima ako ne sprovedu presudu Ustavnog suda Republike Srpske na našu Apelaciju. Mi tražimo da se cijena struje vrati na nivo iz novembra 2022. godine, da se vrati ljetna tarifa i niže cijene, a današnje povlačenje Luke Petrovića i njegovih saradnika smatramo velikom pobjedom.

Kako je bilo na sastanku u Regularnoj komisiji Republike Srpske pogledajte u kratkom video prilogu….

 

Autor: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter