Nebojša Vukanović: Jelena govori istinu, Draško je tražio da sa saradnicima bude na Listi za pravdu i red (Video)


Nebojša Vukanović: Jelena govori istinu, Draško je tražio da sa saradnicima bude na Listi za pravdu i red (Video)

U emisiji Presing na N1 televiziji preksinoć je Jelena Trivić saopštila da je Draško Stanivuković ucjenjivao rukovodstvo PDP-a i da su bili njegovi taoci, zbog izgleda kandidatskih listi za poslanike, te da je zvao mene i tražio da on i njemu bliski ljudi budu kandidati za poslanike Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Nisam želio da prihvatim ponudu, jer bi na taj način ponizio i pokazao nepoštovanje prema svojim ljudima, a sa druge strane nisam želio da cijepam PDP i pravim ogromnu političku štetu Jeleni Trivić i opoziciji pred izbore, jer ako bi učestvovao u raskolu PDP-a unijela bi se zla krv i tenzije.

O ovom nisam želio ranije govoriti u javnosti, ali nakon što je Jelena o ovom progovorila u javnosti juče sam odgovorio na pitanja novinara i potvrdio da je istinita informacija. Puno je detalja o kojima bi se moglo govoriti, ali sam prvi iz opozicije prije više od godinu dana javno kritikovao rad Draška Stanivukovića i bliskost sa krupnim kapitalom i režimom.

Detaljnije u video prilogu…

 

Autor: Nebojša Vukanović
Foto naslovna: bhdijaspora.net
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter