Nebojša Vukanović: Hajka uplašenih hijena – a kad sam negdje bio sa Dodikom? (Foto/Video)

Nebojša Vukanović: Hajka uplašenih hijena – a kad sam negdje bio sa Dodikom? (Foto/Video)

Vidljiva je posledica rezultata istraživanja javnog mjenja koju je dobio SNSD, a koje je uradila jedna agencija iz Srbije, i da su čelnici režima jako uplašeni velikim povjerenjem i popularnošću koju imam u narodu, pa su krenuli u hajku preko svojih režimskih medija. Prvo su po zadatku počeli iz Trebinja da reže Ilija Tamindžija i drugarica Valerija Lakić, a onda se njima pridružio cijeli čopor političkih hijena, od Srđana Mazalice, Igora Žunića, Dušanke Majkić, Darka Banjca do Srđana Todorovića, koji su na RTRS-u, ATV-u i ostalim režimskim medijima u glas uskliknuli VUKAN je izdajnik jer nije došao u Banjaluku i bio na Trgu sa Dodikom, kao da sam nekad negdje bio sa njim na istom mjestu!

 

Svetog Stefana proslavljam od kako sam prohodao, čestitao sam svima Dan Republike još 9-og januara ujutro na svom blogu, ali se proslavlja po starom običajima, bez galame, reklama i populizam, i ne želim da budem dio predstave lične promocije Milorada Dodika i režima, u šta je on nažalost pretvorio obilježavanje Dana Republike, što potvrđuje i spot „Srpska je naš zavjet“ koje sponzoriše SNSD po društvenim mrežama.

 

Kao sa sam nekada bio negdje sa Dodikom na nekom mjestu i sastanku, čelnici režima se čude što nisam želio doći na paradu i slušati pjesme protiv komunista koje naručuju stare i prekaljene komunjare na vlasti. Sramno je što zloupotrebljavaju proslavu Dana Republike za promociju režima i napade na političke protivnike, ali ujutro ću im odgovoriti kako zaslužuju.

Moram priznati da mi je drago kad ih vidim nervozne i uplašene, jer je to dokaz da ih pogađam u metu, a prljava kampanja koju svakodnevno vode protiv mene preko režimskih medija i tabloida samo dodatno povećava moju popularnost, i zamolio bi ih da nastave još jačim tempom.

Piše: Nebojša Vukanović
Foto naslovna: nebojsavukanovic.info
Video: RTRS/SNSD/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter